Ahad, 18 September 2011

::: Kembali Mengegau!!! :::

Assalamualaikum & Salam Hormat...

Setelah berbulan rasanya aku x update blog nie, akhirnya dapat jugak ak log in(sebab lupa password...wakakkaa)....hihihi..sebenarnya dah lama tak update blog nie sebab x dapat idea or kekangan masa...

Actually banyak sangat kerja yang aku kena langsaikan...bukan sahaja tanggujawab sebagai pelajar,malah sebagai anak.pekerja,penasihat dan segala pe lagi...

Kalau nak cerita pasal apa aku buat selama nie pun sampai tahun depan tak habis...so apa yang aku harapkan aku dapat balik semangat untuk berblogging macam dulu...sebab aku tengok banyak blogger pun dah tarik diri akibat sumpah seranah x senonoh blogger baru...

so nantikan kemunculan aku..ahhahahaa

p/s: bapak aku dah selesai operation yang kedua..mungkin korg tertanya2 kenapa kan...bapak aku mengidap penyakit kanser unsur..hope bapak aku akan sihat macam biasa...x nak lagi sambut raya kat hospital..T_T

9 ulasan:

i am S!L4H.. berkata...

selamat mendapat kembali password anda. hahaha


raye kat spital ke... =.=
semoge baik2 je lepas ni.

iwan_dextrous berkata...

:::i am Silah:::

a ah ler..ap leh buat..hihihi..insyallah..mdah-mudahan...

Along Tapa berkata...

untung le raya tak yah beli set sofa baru....beli katil jek...hahaha

iwan_dextrous berkata...

along:::

hahaha..siot ko

Afzainizam berkata...

mudahan ayah ko kembali pulih sedia kala kita sama sama doa

aku tabik kat ko ... banyak benda yang ko kena buat tuu... dari anak.pekerja,penasihat dan segala pe lagi...

mudahan ko di permudahkan segala urusan...

so hope aku harap ko aktif kembali berblog yerrr...

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kawin

Solihin Zubir berkata...

tahniah2.. slamat kembali.. heheh..

errr.. smoga bapak ko kembali sihat sprt sdia kala.. amin...

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

tq2...

::solihin zubir:::

tq lg skali..hihi

Woofer Storm berkata...

bro,kalau pasword lupa alamat nak kena buat blog baru tu bro..hehee

*smoga ayah anda sihat selalu,amin3.. sy doakan^^

YOUsoF berkata...

Memang best kalau terlupa kata laluan. ;D


Semoga kau berjaya cari balik momentun berblogging tu. ALhamdulillah. semoga bapak kau cepat cergas semula.. Banyakkan doa jugak. ;)