Selasa, 5 Julai 2011

::: Manchester United Trophy Tour at KL :::

Assalamualaikum & salam hormat...

so macam yang aku janjikan hari tu, aku akan share pasal projek aku untuk hari minggu yang lalu..so nie lah projek yang aku n geng2 moderator kelab aku dapat anjurkan hasil kerjasama dengan pihak TM dan juga Manchester United...

Program nie dinamakan Asia Trophy Tour yang berlangsung di dua venue pada 3hb julai yang lalu iaitu di KLCC Tower dan KL tower...walaupun kedatangan pemain hanya pada hari ahad nie, tapi cukup lah dapat tengok dan pegang piala EPL nie..berat beb..hihihi...

aku rasa semua peminat EPL berebut2 nak tengok dan pegang piala nie...so korang tengok lah yer beberapa gambar2 yang sempat diambil beserta satu video khas.hihihi


tag untuk organizer.hihi
nie betul2 yer..bukan main2..hihihi
we are now 19th..hihihi
sebahagian daripada moderator yang menguruskan kelab dan semua program2...
nie saje suka2...hahaha...two tone yg berbeza..ahakz
ad pulak terselit transformer tu..
nie pun x tau datang dari mane.ahhah
KLCC View
KL tower View
screen shot dari tv3...tgok kiri skali tu.ahhaha
so nie video dia...

p/s: x kesah ler korang team mane pun..tapi peluang pegang trofi nie bukan selalu dapat..hihih..ad jugak fans lain dtg semalam...

20 ulasan:

najihah sahami berkata...

sy bngkang gmbar awak dengan pompuan tu. hahhah...konon la kn. adess.....

bola xhabis2..:P

iwan_dextrous berkata...

:::najihah sahami:::

jelez r tu..ahhaha...

mesti r...laki..hahaha

intan ^^ berkata...

sukew sukew .. best yew dapat pegang trofil epl .. nak gak .. i pown minat manu tawu . :) .

nabilah_2908 berkata...

wah...sampai masuk tibi...bestnya.... ;)

iwan_dextrous berkata...

:::intan:::

hihihi..nape x ckp awal2..leh ajak skali..

iwan_dextrous berkata...

:::nabilah_2908:::

hihihi..malu seyh.ahhah

YOUsoF berkata...

Ohh.. boleh tahan syiok projek ko ni. bukan selalu kot dapat peluan camtu. agak² bpe kilo ek trophy tu?

transformer pun ada minat macam ko jugak Wan. ;D

Siap masuk tibi 3 siot!!

iwan_dextrous berkata...

:::yousof:::

hahahah..bpe kilo tu ak x sure..tpi piala dia padat r...lg berat dri piala UCL...

masuk tv skit je tu.ahhah

Hans berkata...

walaweh
bertuah2
:-)

Ukur Baju Di Badan Sendiri

iwan_dextrous berkata...

:::hans:::

hihihi..tq bro...

HAZWAN17 berkata...

glory-glory man united

iwan_dextrous berkata...

:::hazwan17:::

hihih..GGMU!!!

De Mois berkata...

Mana van der sar. kan dia datang sekali. Aku tak ingat dowh..apsal tak cakap awal2

Menarik di SuaraSendiri
Keputusan undian kelayakan akhir zon asia Olimpik 2012

Undi disini
Adakah wajar perhimpunan diteruskan?

De Mois berkata...

Mana van der sar. kan dia datang sekali. Aku tak ingat dowh..apsal tak cakap awal2

Menarik di SuaraSendiri
Keputusan undian kelayakan akhir zon asia Olimpik 2012

Undi disini
Adakah wajar perhimpunan diteruskan?

iwan_dextrous berkata...

:::de mois:::

ad..tpi yg tu aku x pergi...

z a z a berkata...

rumah saye hanye 45 min je jarak ke Old Trafford. ala, stadium man tu. dah jemu. dah pergi bnk kali dah. hihihi. meh dtg UK :D

iwan_dextrous berkata...

:::zaza:::

untung lah dia kan..hihihi

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tip cuci enjin kereta

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr...

Dapat pegang piala EPL tu kira ok apa... aku kat sini dapat tengok ajerrrr..... berat takkk.... agak agak berapa kilo

h A n Y S berkata...

hamboi! dapat masok tb, ang! pulak tu, dpt pegang the real piala pulak! perghh!

p/s: ni bukan ayat jeles ye, HAHAHAHA ;p

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip rendahkan lowered kereta

uihhh glamor lahhh ko yerrrrr