Ahad, 17 Julai 2011

::: Review Blog The Extraordinary Fatin :::

Assalamualaikum & salam hormat...

so dh lama bersawang dan terus bersawang blog aku nie..hihihi...so dah lama rasanya aku tak review rakan2 blogger yang nak mulakan dunia baru dalam berblog nie...

so kali ini jatuh kepada JUNIOR kolej aku iaitu faten zawawi...so dia nie baru nak mulakan berblogging...jadi korang boleh lah follow dia yer...hihihi..


tak banyak yang aku nak cerita pasal budak kecik nie, cuma aku agak seronok bila dia berseronok cerita pasal aku kat blog dia (apa ayat aku nie??)...sebenarnya dia ada cerita pasal aku kat blog dia..so nie kira balas entri balik lah..hihihi..


btw, junior aku nie merupakan antara yang frenly jugak kat kolej...tapi apakan daya sudah berpunya..ahhahah..so hope lepas nie dia teruskan berblogging tanpa henti...

p/s: team2 EPL seronok belasah pasukan MALAYSIA kita..siap korg...grrrrrr

8 ulasan:

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pasang audio sound sistem kereta

ohhhhh hoooo aku dah try singgah beb.... eemmmmm cun gak dia tu....

aku rasa kita kena suport kangkawan blogger ni.... kerana kita semua saling memerlukan antara satu sama lain....

jooommm lahhh reramai suport dia ni

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

lain macam je ko punya cun tu..ahahaha

betul tu bro..kalau tak kita sapa lagi.ahha

Tanpa Nama berkata...

haha! thanx la ye senior sy..
hehe..syg la kt senior sy ni..lalalala..=P

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip hilangkan bauan durian dalam kereta

ahahhhhhh tak kan jelous kut puji Fatin kot...

alahaiiii aku bagi semangat ajerrr kat semua yang berada di ruang ini mudahan kita sama-sama bekarya.... kongsi suka duka dalam tulisan tu jerrr....

cik FA berkata...

iwan jeles??
yeke?haha

h A n Y S berkata...

tak dapat pi sana pon? dia dah tukar link ke?

iwan_dextrous berkata...

Hanys:::

agknyer ler..

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip bersihkan lining roof kereta

uihhhh mmg betuiii tak leh masuk link dia lahhh... merajuk kot