Jumaat, 15 April 2011

::: Anak Kecil Beraksi Dalam Aksi Drift :::

Asalamualaikum & salam hormat..

mesti ramai yang beriya-iya nak tengok aksi tu kan..hahaha...aku tipu je sebenarnya...hahaha

orait..korang ingat tak lagi pasal entri toyol ditemui dulu...yang mana follow aku punya blog dari dulu mungkin ingat lagi kot...cerita pasal dua budak kecik yang kepala botak ala-ala upin-ipin tu.hahahah...


so kali nie pun aku x nak ngaku dorg nie ada kena mengena dengan aku atau x..hihih...korang tengok lah sendiri video nie ok...budak kecik nie nama nya haziq..umur baru setahun lebey...


p/s: pasni nak buat lagu..lalalalal

42 ulasan:

Haziq Yaacob berkata...

Nama aku haziq jgk! Hahaha..
Tapi masa kecik aku pon suka berangan bawak keta..tp x berpeluang lah nak pegi main game kat arked..main guna mesin jahit mak aku je..haha

Oh Lady berkata...

heheh ingtkan memang ada aksi drift2.

iwan_dextrous berkata...

:::haziq yaacob:::

hihiihi...berangan pun jdi r kn...

iwan_dextrous berkata...

:::oh lady:::

hihihi..tertipu ke..hihihi

fyna berkata...

huhuhu...tipah tertipu...




jom singgah belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

iwan_dextrous berkata...

:::fyna:::

hahahha...padan muka.hihi

nelly berkata...

kecik2 dah pandai bawak kete ..
=p

shahjiehan berkata...

cett... tipu2!!

iwan_dextrous berkata...

:::nelly:::

hihih...x tau r sape yg ajar.ahaha

iwan_dextrous berkata...

:::shahjiehan:::

hihihi..gud2..

adwafarahin berkata...

hebat jugak drift yer :)

iwan_dextrous berkata...

:::adwafarahin::

ihihih...tgok r sape yg ajar

Woofer Storm berkata...

hahhaaa ingatkan drift apa je bro..aduiiii,memang drift ni..kalau betul2..tak leh cari makan pemndu f1 yang lain..hahhaaa

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

tu r..aku igt nk suh abg aku antar dia g kelas memandu .ahhahaha

mia.lia berkata...

drift ler tuuu..haha

iwan_dextrous berkata...

:::mia.lia:::

hhihih.nk bawak kete betul kaki dia x smpi..

Bella Bell berkata...

haha..tertipu..tp comey! hehe~

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
rxz 5 speed 6 speed catalyzer

kecik-kecik dah menunjukkan minat bila besar jgn jadi mat rempit sudah lahhh

kucarkacir berkata...

ape daaa..
haha

Cik Rimau berkata...

wah.. kecik2 dah pandai main game lumbe kete.. power tol.. hak3

ciK LyndaWawa igUana berkata...

comey budak nie......=]

iwan_dextrous berkata...

:::bella bell:::

sape comey...mekasih.hahahah

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam::

hahaha..berani dia..nk kena lesing ngan aku law dia berani buat macam tu.hhahaha

iwan_dextrous berkata...

:::kucarkacir:::

kenapa?hahhaha

iwan_dextrous berkata...

:::cik rimau:::

ntah r..x tau sape yg aja..hiihh

iwan_dextrous berkata...

:::cik lyndawawa:::

tgok r pakcik dia.ahahahha

najihah sahami berkata...

cumill!!

JIJI YU berkata...

budak2 sekang mmg advanced

nabilah_2908 berkata...

fuyyyo.....beriya2 pusingkan stereng tu... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak ;
LAUK MALAS

iwan_dextrous berkata...

:::najihah sahami:::

sy ker?mekaseh.hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::jiji yu:::

ntah lah wei ikut jejak sape pun ak x tau.hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::nabilah:::

hihihi..siap main gear tu...

Miecyber berkata...

Ganaz nyer....

Ikan Patin Temerloh

iwan_dextrous berkata...

:::miecyber::

hihih..tu bru skit sebenarnya

Solihin Zubir berkata...

ahahaha... pengaruh filem la ni.. heheh...

Anati Soki berkata...

budak lelaki kalau dengan steereng keta and bola mmg takdpt dipisahkan

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 125z

tak pe bro .... itu cuma pengaruh dari filem jerr alahai bebudak zaman sekarang ni cepat terpen garuh tau

iwan_dextrous berkata...

:::anati soki::

mane tau nie.hahahah

iwan_dextrous berkata...

:::solihin zubir:::

ntah lah..aku rase kot..hahaha...aku slalu gak ajar dia bawak kete.ahhaha

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam::

cepat belajar tu mmg bagus..tpi bnd baek lah.law bnd buruk ssh lak.haha

little cart00n berkata...

hebat betul!!
haha

iwan_dextrous berkata...

:::little cartoon:::

x hebat mane pun.hahaha