Sabtu, 9 April 2011

::: Seronok bersukan :::

Asalamualaikum & salam hormat...

akhirnya setelah seminggu dapat jugak aku update blog aku..maklumlah kan bisnes banyak sangat sampai x ada masa nak update blog..hihihih

kali nie aku nak cerita pasal pertandingan futsal yang baru aku sertai baru-baru nie...


bukannya apa, sebenarnya dah lama aku x masuk pertandingan futsal...selalu main friendly je...x tau lah kenapa tiba-tiba pulak nak tergerak hati kumpul budak2 untuk masuk tournament...


tapi ntah macam mane boleh pulak terselit kaler baju jersi yang sama dengan kita orang..hihihi

hehehhe..sebenarnya dorg nie pun team bola jaring program kita orang jugak...walaupun x plan nak baju kaler hijau tapi tetiba pulak boleh same..

orait..followers aku pun x jejak2 lagi 400.hihihi....so tunggu je lah kan.hahaha

p/s: jom jalan..malam nie jangan lupa tgok match Manchester lawan.hahahah

12 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

wah.hensemnyee
:D

iwan_dextrous berkata...

:::anisa:::

apa yang hensem tu.hahaha

shahjiehan berkata...

wah2...ade pompom gulr laaaa

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

x de makna nyer men yuu ;-)

iwan_dextrous berkata...

:::shahjiehan:::

hahaha...mmg pun...

iwan_dextrous berkata...

:::anieS:::

hihihii...ap tu

Along Tapa berkata...

penuh2 gambor semua...haha...nasib manager ko tido...lalala~

Gorengbaek - Kegilaan orang Malaysia dari dulu...ada satu persamaan...(this is parody)

Hangit Habis dah - Kenapa 3 blog Long?

Kerat Senget - Tembikai Susu itu best

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

ko memang...you are fired

Kaa Dabri berkata...

terbaik :)

iwan_dextrous berkata...

:::kaa dabri:::

hihihi..ko ad ke tu..ahhaha

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
enjin wira enjin apa lepas jpj

uihhhhhh hijau terang ni .... eeehhhh awek -aweks tu tak mau main futsal kerrrr.....

kebetulan sama colour yerrrr....

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

hihihi..jodoh kot.hahaha