Ahad, 3 April 2011

::: mencari Follower ke-400 :::

Assalamualaikum & salam hormat semua...

so entri kali nie pendek je..ahhhaa...korg mesti paham kenapa makin lama makin x ad isi dalam entri aku...sebabnya banyak sangat..hahaha

orait, so kali nie aku nak cri follower yg ke-400..bukan untuk mencari jodoh atau pun sebagainya...aku cuma nak berikan sesuatu yang menarik kepada follower aku yang 400 nie..hihihi...

hadiahnya nanti aku beritahu..biasa-biasa je..x ada lah macam hadiah contest korang tu kan.hahaha

p/s: nak buat tab untuk blog aku nie..tapi x ad idea..ahhaha

24 ulasan:

Along Tapa berkata...

aku!!!aku!!!aku nak jadik follower yang ke 400...boleh tak??

sibuk nak buat page tu...presentation slide dah siap??haha

Gorengbaek - Kenapa orang pompuan rajin dapat eksiden

Hangit Habis dah - Memang kurang ajor

Kerat Senget - Beberapa perkara tentang blog yang kita taktau...

Anisa Hang Tuah berkata...

yeayy
dapat hadiah istimewa tuuu

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) berkata...

tau follow awk blk lambat2...hehehe

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

diam r ko..

iwan_dextrous berkata...

:::anisa hang tuah:::

ko x leh r...hihihi

iwan_dextrous berkata...

:::syaza:::

hahaha..boleh macam tu ek..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhhh alhamdulillah cantik nombor 400 tu .... Tahniah pada kamu..... blog anda punya tarikan...

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Insya Allah sampai jua nanti... aku follow kau ... tambah seorang pengikut blog ko ni...

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

hihihi..blog bro lagi dahsyat.

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aku tambah lagi satu folower boleh tak

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

eh..boleh aje..

d_tieah berkata...

Menyesal aku follow awal awal blog kau ni.. Huhh! Ade 3 lagi tu.. Nanti cukup lah kuota.. hahaha..


Entry Terbaru : Alamak! Video 'Panas' Dah Tersebar..

iwan_dextrous berkata...

:::d_tieah:::

hihihi..padan muka..ahhaa

ko lah pembakar semangat aku.tq2..

cik pulau berkata...

agak2 cik pulau leh dapat tak hadiah tu.. lalala~

Woofer Storm berkata...

bro,kan best kalau jadi yang ke 400..hadiah apa ea??eheeeehee

iwan_dextrous berkata...

:::cik pulau:::

law dpt pun x nk bgi.ahhahah

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

tu rahsia aku berdua ngan org tu.hahahaha

sissyira berkata...

salam

siapakah yang bertuah itu? tunggu..

nelly berkata...

aiseh !
terasa tidak bertuah .hahaha

ShafiqIzwan berkata...

aci tak aku unfollow, then aku follow balik?

aku nak jersi MU ori tak kira ah.

HAAHAHHAHAH!

iwan_dextrous berkata...

:::shafiq izwan:::

hahahaha..nk gak ker

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
kereta gear auto dan gear manual

eeemmm shafiqlzwan tu nak baju MU kerr... issshhhhh

Bella Bell berkata...

oo..baru perasan ada entry khas utk followers ke 400..haha..saya la org tu.. ^__^v peace~

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

ntah dia tu..suka2 je..hahaa

:::bella:::

esok yer.hihihi