Rabu, 30 Mac 2011

::: Lama Menyepi :::

Asalamualaikum & salam hormat..

hihihi..apa khaba blogger2 sekalian...rasanya agak lama aku tak update blog nie...banyak sangat kerja yang kena buat smpai terlupa nak update..hihi..idea pulak x dtg bergolek-golek lagi dah..mungkin dah sampai masa untuk retired kot.hahaa..

so minggu lepas aku pergi hantar bapak aku utk cek dengan doktor...so 2 hari lepas tu bapak aku kena masuk wad kt Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru atas beberapa sebab...doakan bapak aku supaya sembuh cepat yer..amin...

orait2..lupakan pasal tu..nanti aku x leh fokus lak..hihihi..aku juz nak share beberapa yang aku buat dalam 3-4 hari yang lepas...boleh katakan macam2 jugak lah..aktiviti student biasalah kan..tapi kali nie agak menarik sebab aku ada buat benda baru.hahaha...

nie projek yang baru lepas setel..siapkan 130++ helai baju dalam masa beberapa jam...sampai overnight tau malah sampai habis subuh lagi...hahaha

nak cepat punya pasal terpaksa lah kan..hihih


orait...yang nie pulak sesi menepek nama dan nombor kat jersey...x pernah buat lagi benda nie, tapi juz tolong buat kat jersey member2...aku punya belum sanggup lagi nak buat sendiri.hahaha

tapi hasilnya memang memuaskan...^_^

p/s: bila lah nak ada masa utk update hari2..hahaha

24 ulasan:

niesz berkata...

wah!bgus jgk nie, niesz baru tahu tampal no jersey tu mcm tu ek..heee...

JIJI YU berkata...

haha..aku pon ade wat bisness jc gak

echah mashuri berkata...

dulu aku pernah keje kedai jersi.dia pakai machine penekap tuh.yang panas tuh.kira sng je tepek no.ak tak tau lak bleh guna iron.huhuh...bagus2.huhuh..blnja r.dh masyuk tuh.;p

echah mashuri berkata...

dulu aku pernah keje kedai jersi.dia pakai machine penekap tuh.yang panas tuh.kira sng je tepek no.ak tak tau lak bleh guna iron.huhuh...bagus2.huhuh..blnja r.dh masyuk tuh.;p

iwan_dextrous berkata...

:::niesz:::

hihhi...seblum igt igt macam mane??hahha

iwan_dextrous berkata...

:::jiji yu:::

wah..leh join nie..hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::echah mashsuri:::

tu mesin mahal beb..hahaha...

garfield88_aini berkata...

hope ayah iwan cepat sembuh ye...
banyaknya baju....huhu~~

iwan_dextrous berkata...

:::garfield88_aini:::

mudah-mudahan...

nak ke bju tu.hahah

Along Tapa berkata...

aku tau cemana ko nak dapat idea bergolek..baik ko buat lirik cepat...nanti boleh jamming lagi..haha..

Gorengbaek - Nak kawen...tapi orang selalu terlupa benda-benda ni...

Hangit Habis dah - Laa...ni apa kenama lak "kebijaksanaan"nya ni...

Kerat Senget - YOUsoF : masih ada plan B

sissyira berkata...

salamm

semoga ayah awak cepat sembuh yea...

ps: makin maju bis tu nampak..hehe

d_tieah berkata...

Semoga bapak kau cepat sembuh.. Cakap aku kirim salam.. Mana tau kot2 dia bertambah sehat hendaknye.. Ngee :)

Entry Terbaru : Perkara Yang Tak Perlu Ada Dalam AF9

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

hhhaha..buat lirik data com ngan data struct.hahaa

:::sisyira:::

amin...maju ker...biasa je..hihihi

:::d_tieah:::

hihii..byk r ko.

nonnyy berkata...

tengok.dah takboleh concentrate on your study ? balik okay kalau ade kesempatan. his your dad (: bukan sape-sape pun.

iwan_dextrous berkata...

:::nonny:::

baek sis...lg pun nie permintaan dia jugak..suh jimat duit..

ShafiqIzwan berkata...

tu ah aku pon rasa macam nak retired. haha.

iwan_dextrous berkata...

:::shafiq izwan:::

ko mane bley..sebok je.aaha

! Encik Nakal ! berkata...

wahhh~~~tera jugak hang tampai no kt jersey..aku besa wat,tp jahanam...hakhakhak

iwan_dextrous berkata...

:::encik nakal::

tu nama nya bakat..hahaha

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama tak ziarah anda”

aku doakan moga ayah da ko sihat cepat sembuh yerrr...

wehhhhh banyaknyerrrr baju tempahan.... rezeki tu.... alhamdulillah murah rezeki ko.... sampai subuh ko buat .... mmg gigih sungguh lah ko ni...


tampai no jersey ... aku suka no 77 tau.... tak pun 11

en_me berkata...

masyukk tewww.. ehehe

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

amin..mudah-mudahan bro.hihhi


:::en_me:::

huhuhu....bese-bese je...

nelly berkata...

patut tak ada brita ~

iwan_dextrous berkata...

:::nelly:::

brita ap tu.hahaa