Ahad, 20 Mac 2011

::: Football Professional Player??? :::

Assalamualaikum & salam hormat...

kali nie aku nak cerita pasal bola..x kira..aku nak cerita jugak.hihihih

so kali nie aku x nak cerita pasal Manchester United serta Kelantan menang & Arsenal seri..^_^

tapi aku cuma nak share tentang seorang player bola sepak nie..aku mintak maaf awal2 kalau ada yang tersinggung.^_^..bukannya apa, sejak dari awal kemunculan player nie aku dah dapat rasa dia lah player yang paling aku x suka...even cara dia main menarik tapi perwatakan dia yang buat aku rasa !@#$%^&...player tu ialah...

Mario Balotelli

dia sekarang merupakan player Manchester City...dia dah banyak buat statement yang agak dahsyat..huhhuhu..antaranya dia mengaku yang dia merupakan player kedua terhebat, terbaik dan terboom selepas messi...dahsyat kan???.. x menang apa2 award lagi dah bajet bagus.huhu..

dan kemudian gaya rambut dia yang selalu berubah-ubah..ada kadang-kadang tu ok tapi kebanyakkannya !@#$%^&..seriously..huhuhu

comel kan???

dan yang last sekali adalah perwatakan dia dalam padang...memang x professional langsung...even for the first time aku tengok cara dia main ok..tapi sekarang aku dah list kan dia dalam the worst player of the year...banyak lagi nak cerita tapi buat penat je..hiihh..

wajib tonton...!!!serious LOL..


p/s: ada jemputan kahwin..nak makan nasi minyak.nyum2..

20 ulasan:

cik pulau berkata...

yeaaahh... go RW.. uols mmg marvelesss!!! dapat g separuh akhir.. lalala~

tetibe jekkk!! ^^,

iwan_dextrous berkata...

:::cik pulau:::

hihihi.suka r ea...tahniah2...

khaifaiz berkata...

memang worst player of the year

ShafiqIzwan berkata...

tu ah aku pon tak suke dia ni, nampak kerek.

iwan_dextrous berkata...

:::khafaiz:::

ad jugak geng aku.hihih

iwan_dextrous berkata...

:::shafiq izwan:::

ko igt ko je.hahaha

AMMAR YASIR berkata...

Bhahahaha..rambut....jahat gila

iwan_dextrous berkata...

:::ammar yasir:::

hihihi..gangster nie..

Farhan Zulhusmi berkata...

balotelli??
emmm....sikap dy yg wt orang xsuka kt dy.tu je.....emmm......
panas baran dy....
lagi sakit aty......

iwan_dextrous berkata...

:::farhan zulhusmi:::

banyak lg sebenarnya.hahaha

Cik Yana berkata...

Walaupun tak kenal beliau, TAPI, lawanya rambut die!!! Hahaha~

Entry terkini: Olahragawan Negara bagi :)

iwan_dextrous berkata...

:::cik yana:::

hihihih...x nk jadikan idola ker.hahha

Woofer Storm berkata...

tak ensem la..heheee tak suka player lain,MU je kat ati..heeee

tag tuk bro,ada masa buat la..
http://www.wooferstorm.com/2011/03/hanim-buat-bloglist-betol-ke.html

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

hahahah...ko igt ko sorg je.ahhaha..

d_tieah berkata...

Tak kenal sangat.. Huhh.. Serius, agak tak suka tengok orang negro ni..

Entry Terbaru : Video Bloody Wealth/Harta Berdarah Taib Mahmud

Wan Gerrard berkata...

ego je lebih player ni..cett

iwan_dextrous berkata...

:::d_tieah:::

bkn ko minat negro ker..hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::wan gerrard:::

mmg pun..

manggosteen berkata...

dia ni tak profesional la..awal2 dulu nmpak mcm bagus..walaupun kat italy org tak suke dia..tapi dia cool je..pas msk city lagi kerek lak..

iwan_dextrous berkata...

:::manggosteen:::

hahaha.tu r pasal..