Selasa, 22 Mac 2011

::: Becca Brown :::

Assalamualaikum & salam hormat..

kat johor nie asyik hujan jer...nak berjalan pun susah..uhhuhuh..tapi x per..mungkin aku perlu manfaatkan dengan benda lain kan..hahaha...

orait, korang ingat x lagi cerita school of rock?
rasanya x payah lah aku nak bagi sinopsis pasal cerita nie kan.hahaha...tapi aku bukan nak cerita pasal cerita school of rock nie..aku nak cerita pasal budak perempuan yang main bass tu...dalam lakonan nie x silap dia pakai nama katie or Rebaa Debaa bak kata jack black...hihihi...

untuk pengetahuan korang semua pelakon budak2 yang terlibat dalam band school of rock tu ada band diaorang sendiri...budak2 tu dulu semua hebat2 walaupun umur baru berapa tahun...termasuk Becca brown nie...

tapi tu dulu..sekarang nie masing2 dah beso2...paham2 sendiri lah yer beso mane.hahaha..

nama dia Rebecca Julia Brown lahir pada 18 ogos 1992..(muda aku setahun je.ahhaa) berasal dari chicago, Illinios...mula bermain gitar pada umur 4 tahun..(gila..aku pun main umor dah belasan tahun.haha)...muncul dalam filem school of rock memegang watak katie sebagai pemain bass selepas muncul dalam rancangan radio From The Top pada umur 9 tahun..dan sekarang merupakan penyanyi utama dan bassis dalam band Sweet Revenge yang ditubuhkan pada 2004..

nak dengar lagu-lagu dia pergi kat sini sweet revenge music

walaupun pada aku x ada lah best mana..tapi ok lah jugak kan.hhahaa..meh dengar..



p/s: semalam sehari suntuk hantar bapak aku kat hospital...hope pasnie bapak aku sembuh macam biasa..dan dia nie bukan rebecca black yg org kate mcm justin bieber tu k..hihih

10 ulasan:

Muhamad Zaki Zafir berkata...

gambar first tu aku ingt ni org mlayu.aku x knl rebecca brown ni.tp aku baru start tau bila rmi entry blog org psl dia nyanyi x bes.

smoga ayah ko cpt smbuh. :)

iwan_dextrous berkata...

:::muhamad zaki zafir:::

ad rupa melayu ker..

mudah-mudahan..

YOUsoF berkata...

Aamiiin.. harap bapak ko cepat cergas..



Yang penting citer tu kool!

iwan_dextrous berkata...

:::yousuf:::

tq bro...mudah-mudahan..aku x sanggup nk tgok dia sakit..

LADYHEART berkata...

muke dye mcm org melayuje..hehe.

anyway,moge ayh iwan cpt smbuh okeh..:))

iwan_dextrous berkata...

:::ladyheart:::

mudah-mudahan..^_^

alinac lover berkata...

sni pon kemain hujan~

iwan_dextrous berkata...

:::alinac lover:::

hihihi...

sissyira berkata...

salam

makin besar makin mantap tu..haha

iwan_dextrous berkata...

:::sisyira::;

macam sis jugak r kan..hahaha