Jumaat, 4 Mac 2011

::: Cuba benda baru :::

Asalamualaikum & salam hormat...

sepanjang minggu nie memang x dapat dinafikan kesibukan yang terpaksa aku lalui..hihihi...dengan penat mental dan fizikal lagi...

kali nie aku nak cerita pasal benda2 baru yang aku dah buat sepanjang masuknya tahun 2011...korang jangan salah paham lak, benda baru tu bukannya benda2 yang negatif yang mendatangkan kesan buruk..huhuhu

actually banyak jugak yang aku kena lalui untuk tahun 2011 nie...walaupun bru masuk bulan yang ke-3..tapi rasanya banyak dah benda yang aku dah buat...

antaranya bisnes kecil-kecilan aku dalam bidang jualan jersi-jersi bola, printing T-shirt, bergiat secara aktif dalam futsal, pegang jawatan dalam persatuan kat kolej (walaupun dulu kat sekolah gila kuasa sikit), kumpul jersi-jersi original pasukan manchester united dan macam-macam lagi...

walaupun ada plan dalam azam aku yang still x dapat aku nak lunaskan, tapi rasanya aku dah bersedia untuk hadapi lebih banyak dugaan dalam tahun 2011 nie...sebabnya aku dah mencecah usia yang lebih matang, so x nak lah jadi macam budak2 lagi kan...

kadang2 rasa x berani nak buat perkara yang t
ak pernah kita cuba, tapi tanpa pengalaman macam mana kita nak hadapi cabaran2 besar kan...rasanya kalau nak cerita panjang2 pun x guna pasal korang bukan minat pun kan..hihih..

untuk korang semua insyallah untuk 3 hari nie aku start blogwalking balik ke blog2 korang...akan ku terjah dengan komentar-komentar..hihii

x sah kan kalau x ada gambor...hihih

p/s: teringin nak beli kasut futsal baru..kasut yang ada nie dah koyak..sedih aku..T_T

20 ulasan:

d_tieah berkata...

Semoga bisnes ko berjaya ek..
Dah berjaya nanti, bukak kelas belajar gitar plak..
Hahahaha..



Entry Terbaru : Blog Lucah Semakin Digemari

iwan_dextrous berkata...

:::d_tieah:::

hahahha...x ad nye nk kaya..kita cuba je ap yg kita mampu..hihhi

sissyira berkata...

salam

dah berjaya jual semua benda tu, dpt untung, sambar la kasut baru..hihi

iwan_dextrous berkata...

:::sisyira:::

hihhihi..bukan stkt kasut...dgn kilang2 skali..hahhaha

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Permulaan tahu ni agak bosan sikit bagi Shag. Tunggu member kumpul nt nak pelan buat kerja gila :P

iwan_dextrous berkata...

:::puan besar shag:::

hihihi..awal lg nie..rilek je

Along Tapa berkata...

duit bisnes ada...pegi r beli..kang ko lambat sangat aku pow...haha

Gorengbaek - Kemahiran berfikir

Hangit Habis dah - Aktviti waktu aku bosan...

Kerat Senget - fyezrahman.blogspot.com

iwan_dextrous berkata...

:::along:::

sewa umah dowh..hihihi

red colonies berkata...

teruskan usaha anda..semoga kehidupan anda diberkati selalu

fathiahRAIHANA berkata...

err pes time masuk sini .. terang oo mata niehh tgok oren orennn blog niehh . hehe .. truskan buat bisnes tuu ^^ all the bestt

iwan_dextrous berkata...

:::red colonies::

tq bro..hiihh

iwan_dextrous berkata...

:::fathiahRaihana:::

hihihi...terimas banyak2...

gadisBunga berkata...

baru la best tgk anak muda berwawasan macam ni...teruskan berusaha ok.

iwan_dextrous berkata...

:::gadis bunga:::

x ad r muda pun.hahahhaha

azharr berkata...

waalaikumsalam...walaupon br 3 bln dah banyak kejayaan tu..hehe

iwan_dextrous berkata...

:::azharr:::

tu r..law smpi ujung tahun agak2 ap lah akan jadi.hahahha

Woofer Storm berkata...

besok sy belikan ksut tu,nak berpa pasang??hahaaaaa

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

hihihi..x mintak byk pun...10 boley

tengku ashran berkata...

cantik kasut tuh..

iwan_dextrous berkata...

:::tengku ashran:::

memang pun.hihiihi