Selasa, 15 Mac 2011

::: Tidur Dalam Kelas? :::

asalamualaikum & salam hormat...

akhirnya dapat jugak aku update waktu2 mcm nie..hahaha...pasal kelas aku banyak dibatalkan oleh lecturer atas sebab2 tertentu...

TIDUR DALAM KELAS???
korang mesti selalu kan??.. aku nak kata tidur tu x lah, tapi terlelap pernah lah.hahahah

Rasa-rasanya sebab apa seseorang pelajar tu tidur dalam kelas?... jawapannya senang jer, NGANTUK or MALAS..^_^

tapi ada jugak sebab-sebab lain kan...

- macam kelas tu sangat membosankan..
- subjek yang tak berapa menarik...
- dalam kelas x ada bunga2 yang menaikkan semangat..^_^
- cara pensyarah yang x ada komunikasi dua hala...
- x ada orang yang kita nak kacau...
- penat sebab tengok bola..^_^

tapi pada aku satu je yang menjadi punca sebenar...
suara merdu lecturer..hahahaha..^_^

p/s: mampus aku kalau lecturer aku tau blog aku nie.hihihi

18 ulasan:

Zura berkata...

kekdg semangat nk g kelas tp bile kelas membosankan sbb lecture..boleh jd ngantuk...

iwan_dextrous berkata...

:::zura:::

ihihih..nape x zura je yg jdi lecturer.hihi

Along Tapa berkata...

ada satu sebab lagi dowh...tgk kiri ko...pastu ko pikir nape dia salu tido dalam kelas...haha


Gorengbaek - Permainan minda: games untuk otak

Hangit Habis dah - nak tinggal...tak boleh...nak teruskan...sayang...

Kerat Senget - JowoPinter

echah mashuri berkata...

ak sllu mngntuk.pastuh kiri knan berjangkittttt.;p

sya hassan berkata...

slalunye.. kalo subjek xminat.. mmh hareemm la na cocentrate.. mmg ttup mate la jwbnye.. ;p

Anati Soki berkata...

anat takleyh tidur dalam kelas.. tah cane.. mata nih taknak lelap.. tp if de cm ceramah yg de ramai2 org duk plak dlm bilik aircond.. mmg anat tido la.. siap ngeroh2 lg.. wakaka.. de satu hari tu.. clssmate siap rakan vid lg.. malu dooowh

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

sape kiri aku.hahaha..bukan ko ke slalu..

iwan_dextrous berkata...

:::echah mahsuri:::

ahhaha..same lah kita..

iwan_dextrous berkata...

:::sya hassan:::

ntah r kn...rasa kesian lak kt subjek tu.haha

iwan_dextrous berkata...

:::anati soki:::

x nk share ke.hahaha

aLya maNip berkata...

my faveret thing!!! tido lam kelas..dari sekolah agie..hahaha

alasan sebab tgok bola paling best. :)

iwan_dextrous berkata...

:::alya manip:::

ish2..ap nk jafi.hihih

Woofer Storm berkata...

bab bunga tu yg paling mempgruh bro,kalau ada bunga tahi ayam pun jdila,ni suma kumbang.cmna nak smngt.heheee

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::


ahaaha..betul tu

sissyira berkata...

salam

kita bila lectrr ucap selamat petang mata mula kuyu... bila lec bg lect terus lena, bila lect ckp sekian terima kelas,,,cerah gila mata..haha

iwan_dextrous berkata...

:::sissyira:::

wslm...hahahah.same r kita/.

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

warrgghhhh aku pun berpenyakit mengantuk masa belajar dulu..... tak dapat nak elak kena gak lelapkan mata pasal tak leh tahan mata ni mulut sangap ajerrr... pastu layan ajerrr... erus gelap pemandangan

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam::

hahaha..same je lah kita