Sabtu, 5 Mac 2011

::: Main Game Bila Bosan :::

Assalamualaikum & salam hormat..

apa aktiviti korang hujung2 minggu nie...hihihi..harap korang semua bergembira dengan apa yang korang buat..

ok...entri kali nie aku nk share pasal game2 yg aku selalu main bila dah bosan...aku biasanya akan main game bila tahap kebosanan aku pada paras sederhana..ahhaha..sebabnya main game pun akan buat aku bertambah bosan...tapi aku nie x ad lah kaki game sangat...

:::PES 2011:::
game nie aku selalu layan law sebelum nak tido..tpi sekarang pun dah jarang main pasal x ad sape kat rumah aku nie yang boleh kalahkan aku..hahaha

:::Need For Speed:::
game need for speed nie ada banyak version...tapi memandangkan lappy aku nie bukan gaming series...so dapat install yang biasa2 je...tapi bila main game lumba kereta nie, aku akan rasa release tension..hihii

:::Left 4 Dead:::
game left 4 dead adalah game zombie...aku suka men game nie pasal dapat tembak puas2..nak mampos pun lambat..hahahha..tapi law men sorang tengah2 mlm lagi feel..hhihihi

:::Counter Strike:::
nie rasanya game favourite untuk golongan2 remaja...aku dulu mula kenal main game kat pc pun game cs nie lah...lagi satu game nie seronok men ngan member pasal leh huru-harakan keadaan bila bosan..hihii...

tapi banyak-banyak game...game yang paling menjadi kegilaan adalah dua game nie...

::: Solitaire n Minesweeper :::
hahaha...dua game nie lah aku selalu main bila otak aku tiba2 blur..nak2 bila kelas lab coding..hahahahaha

p/s: aku x layan game2 strategy.hahahaha

30 ulasan:

mofaizmz berkata...

counter strike adalah games paling legend utk remaja2 yg skrg ni umur 20-an..

tp pc games multiplayer 1st aku main time skola dlu adalah half life..

iwan_dextrous berkata...

:::mofaizmz:::

hihihi.betul tu..halflife pun aku layan gak.ahaha

echah mashuri berkata...

erm.ak main mario je.tu pun beberapa dekad yang lalu.ehehe;p

iwan_dextrous berkata...

:::echah:::

hhihihi..ok r tu

Woofer Storm berkata...

bro,sy rajin je main game doraemon..hhaaaaa
bosan la main game solaitire tu,jom main paintball....heeee

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

hihih..kira ok r tu...

ked :) berkata...

hihi paling suka counter strike.
tumbs up :D

iwan_dextrous berkata...

:::ked:::

hihihi..jom lawan

Eda berkata...

haha..game yg last tu slalu main waktu 10 minit terakhir sebelum balik dari keje...hehe

Miss Yaty berkata...

2 game last tu bese main lah..hahah

iwan_dextrous berkata...

:::eda:::

hhihi.game wajib ad dlm pc..hahahha

iwan_dextrous berkata...

:::miss yaty:::

of coz ler.ahhaha

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

sekarang aku ketagih main pokerrr dari 4 juta dah bankrap teruk tinggal 50 ribu ajerrrr

solitaire tu pun selalu main... dah jadi kacang sekarang ni

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

its ok bro..hihihi

hahahahah..padan muka ko...main benda haram lg.hihi..gurau2...

sissyira berkata...

salam

kita layan need for speed..hang lappy..hahha

iwan_dextrous berkata...

:::sissyira:::

hahaha..elok r tu...men lah smpi letop lak..hiihh

Afzainizam berkata...

//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

beb baru ajerrr ko sebut game ni aku sempat main game Xbox fuyoohhhhh best giler grafic dia mmg syok sangat beb... SMLM kawan aku bawak gi main kat umah aku..aku layan game sampai pening mabuk pulak.. main game fight Naruto best pulak.

Wan Gerrard berkata...

jom lawan PES~

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

hihihi..aku ske gak xbox..tpi stkt nie ad icebox kt umah nie.hahahah

iwan_dextrous berkata...

:::wan gerrard:::

jom2..hebat ke ko....??

Along Tapa berkata...

yela...aku jek yang layan generals dengan game stategi lain...

ko ada gak main solitaire ek...terpengaruh dengan aku ke apa??hahaha


Gorengbaek - Koleksi gambor kat Muor 2

Hangit Habis dah - babila ini orang...sape babi??ko ke dia??

Kerat Senget - nora is my name

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

hahhaa..ko r yg ajar aku..

d_tieah berkata...

Need 4 speed lah sayang..
Samalah kita..
Hahahaha..
Aku suka jugak main game ni..
Layan sangat..
Huhh! Walau kadang2 tu xsiden..


Entry Terbaru : Cantik Itu Subjektif

iwan_dextrous berkata...

:::d_tieah:::

pasni leh r kita lumba same2 ea.hahahah

misz FaTiN berkata...

semua game yg disenaraikan..fatin tak maen..huhu.. fatin man dinner dash,, cooking dash.. yg ada dash2 lah fatin maen..huhu..;p

ShafiqIzwan berkata...

aku boleh kalahkan kau PES. jom. HAHAHHA.

iwan_dextrous berkata...

:::miss fatin:::

hihihi..iwan pun ad men gak..tpi x sgt r..hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::shafiq izwan:::

jom2...kita beradu tenaga.hahaha

tengku ashran berkata...

ska counter strike je..hehe

iwan_dextrous berkata...

:::tengku ashran::

cs semua orang suka.hahaha