Sabtu, 21 Mei 2011

::: Kenapa??? :::

assalamualaikum & salam hormat semua..

kali nie x ad tips,x ad cerita menarik yang aku nak share kat blog aku nie...huhuhu...cuma apa yang aku nak cerita adalah kenapa aku sekarang dah malas nak update blog nie...

- masa x mengizinkan sebab aktiviti harian yang semakin padat,sendat dan mampat...even nak membalas komen pun dah x menyempat...
-walaupun hari-hari online facebook dan blog, tapi idea x datang sebab mood aku untuk final exam...
- tambahan pulak dengan kerja-kerja yang menimbum, masalah kewangan, bapak aku yang sakit, kawan-kawan buat masalah...so terasa macam nak settlekan dulu semua masalah nie...
- entri-entri yang kadang-kadang mengarut dari blogger-blogger lain(maaf cakap yer..hihi) buatkan aku rasa menyampah sebab masing-masing dah menggedik sesama sendiri...huhuh
-dengan masalah internet yang x setel2 lagi pun antara masalah yg utama..ahhaha..

dan macam jawab soalan essay pulak...so pada korang semua aku mintak maaf sebab x dapat nak aktif macam dulu..nak review blog pun dah x sempat, nak join contest, tag dan sebagainya...tq sbb korang semua support aku...thumbs up!!! GGMU!!(tetiba jer..hahaha)

10 ulasan:

De Mois berkata...

Haha..sekarang baru kau rasakan hidup dalam kebuzyan ni. Aku sekarang dah free sikit tapi bosan pulak rasanya. Cehh..


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

iwan_dextrous berkata...

:::de mois:::

hahahhaha..selama nie buzy gak..tpi ntah r..hahahha

YOUsoF berkata...

Aku sapot ko dari belakang Wan!


Moge bapak ko cepat² cergas semula..

iwan_dextrous berkata...

:::yousuf:::

mudah-mudahan..amin...

Along Tapa berkata...

cakap jek la ko tido tak bangun2....kan senang....adoyai...

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

tu mati lahanat..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

LM ni..buat entri pun main tggl jek.tak sempat gak nak bw.org tag contest dan GA tak buat pun..huhu

iwan_dextrous berkata...

:::LM::::

tulah kan.ihhhii

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv


meriahhhhh... memang meriahhhh.... tapi apa kena ngan no. 19 tuu

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

title yg ke 19.hihi