Isnin, 23 Mei 2011

::: Manchester United 19th EPL League Celebration :::

Assalamualaikum & Salam Hormat...

memandangkan dah lama x update..so kali nie ak nk update Pasal Kemenangan Manchester United Dalam kancah bola sepak liga inggeris yang ke-19

walaupun rasanya ramai yang x nak baca cerita aku nie, tapi ada aku kesah?ahahhahaha.....

so rasanya untuk season kali nie aku rasa meriah sikit sebab aku dah join satu kelab peminat yang Official iaitu Mymanutd...

banyak pengalaman yang menarik yang aku dapat dari mula menyertai kelab peminat nie....lebih-lebih lagi bila dah diberi kepercayaan untuk memegang jawatan Southern Representative...^_^


19 and counting...top of the perch...^_^

meriahkan?..ahhaha..so x perlu rasanya nak cerita pasal kemenangan nie sebab nanti ada yang marah pulak...hhahaha..ak share je lah pic2 yg menarik k..



23 ulasan:

cik fa berkata...

xpa2...saya baca...
glory-glory MU

iwan_dextrous berkata...

:::cik fa:::

ahhahaha..bgus2..

De Mois berkata...

Terbaik MU..glory2 lah kan. Aku join gak tapi tak aktif la. Tolong aku..wakil selatan


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

iwan_dextrous berkata...

:::de mois::

ko area mane bro?

De Mois berkata...

batu pahat maa..


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

iwan_dextrous berkata...

:::de mois:::

ko boleh join budak2 kt kluang..better slalu refer kt mymanutd punya fb..bulan 6 nie mungkin ad mini tournament futsal

De Mois berkata...

oh..yeke? tapi aku takde fb. lagipun tak macam segan pulak tak kenal siapa2 pun. cehh


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

iwan_dextrous berkata...

:::de mois:::

leh join forum..leh kenal-kenalan..ko kn knal ak..hihi

Razis berkata...

glory glory MU

iwan_dextrous berkata...

:::razis:::

hihihi...^_^

nonnyy berkata...

tak abih-abih bola. final jangan tinggal okay :)

Ain Zulaikha berkata...

hidup bola!! masuk goal!! hehehehe

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

vespa naza

hahhhh aku akui tahun ni MU naikkk so aku berpaling tadah tahun ni MU beb.... Tahun depan belum tahu aku sokong mana... macam lalang lah aku ni

iwan_dextrous berkata...

:::nonny:::

sy tau ler cik akak oi...

iwan_dextrous berkata...

:::ain zulaikha:::

kalau x masuk?hiihi

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

join ler aku.hihi

Anati Soki berkata...

ooowh.. ni geng MU ka.. ahahaha
anati soki geng CHELSEA!!!!! muaahahha

iwan_dextrous berkata...

:::anati soki:::

x kesah pun..hihih

fiezah91 berkata...

alamak.br lps baca entri pasal mu.. kat sini pun peminat mu ka?adesss

ShafiqIzwan berkata...

terbaik laa~!!

Ain Zulaikha berkata...

kalau tak masuk, kalau tak masukkk errrr hahaha entah lah hehe

Ai Ni.. berkata...

huhu..tak tau pape sal bola...tau iker casillas je...^_~

Anati Soki berkata...

kena kesah jugak!! wekkkk