Khamis, 2 Jun 2011

::: Barisan Pengurusan Kelab Mymanutd 2011/2011 :::

Assalamualaikum & salam Hormat...

rasenya dh cukup lama aku biarkan blog aku nie berhabuk tahap dewa..hihihi..sekali lagi aku nak cerita pasal bola..hahahaa....so sebagai penutup kekalahan Manchester United hari tu..T_T...aku just nak share profil barisan pengurusan kelab Mymanutd yang rasmi....

kesemua yang ada dalam chart nie adalah orang-orang lama except aku..hihihi...terasa kerdil betul diri aku nie bila diberikan tanggungjawab untuk pegang jawatan dan yang terbaru jadi moderator untuk mymanutd facebook


:::klik untuk paparan lebih jelas:::

nampak tak kat mane aku???pandai-pandai lah cari..hihihi

p/s: siapa-siapa yang boleh tolong bagi semangat kat aku untuk kembali berblogging leh lah roger2.ahahha

14 ulasan:

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jumlah claim insuran kereta kemalangan

uihhhh mana satu yerrr ko ni berpinau mata mencari.... semua nya merah belaka

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

kasi besaw ler.ihihi

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jumlah claim insuran kereta kemalangan

oohh dah nampak dahhhh selatan punya orang yerrr

iwan_dextrous berkata...

biasalah..org mane lg..hahahaa

Ain Zulaikha berkata...

apesal ain takde??? hari tu undi kata ain ada?? suka tau pinggirkan pemain perempuan .. HAHHAHHA!

iwan_dextrous berkata...

:::ainzulaikha:::

kan ad kt ladies zone tu...

Hans berkata...

asal aku tak der dalam chart tu?
sob sob sob
hahahaha

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

iwan_dextrous berkata...

:::hans:::

x muat kot..ahhaa

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم

Jom Terjah entry terbaru ??
modifikasi proton satria

uihhhhh patut lerr ko mmg sebuk punya orang... ada bakat tu nak gantikan alex furgeson

De Mois berkata...

dok..sama la, aku pundah jarang update blog. fan club pun dah lama tak jenguk ni. cehh..

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
sejarah honda civic ej @ ek

bukan senang nak uruskan benda-benda cam ni kena ada komitment penuh tu....

iwan_dextrous berkata...

betul tu bro.^_^

Solihin Zubir berkata...

rupanya ang slah 1 moderator page ni.. bru aku tau.. aku salu stalk page ni.. heheh..

iwan_dextrous berkata...

:::solihin zubir:::

x kan hang stalk je.hihi