Rabu, 22 Jun 2011

::: Abahku Dah Keluar Wad.. :::

Assalamualaikum & Salam hormat...

Bosan pulak sepanjang cuti nie...hihii..juz blogwalking gitu2 je kat blog2 orang...x sempat nak update sendiri punya....so tengok dari tajuk rasanya korang dah tau pasal apa kan?..

so bapak aku baru je lepas keluar dari wad..alhamdulilah, x payah lah mak aku nak risaw2 sangat...so lepas nie harap dia sembuh sebaiknya...tapi atas arahan doktor, bapak aku memang dah x boleh nak bergerak sangat, so nak x nak kena lah suh dia duduk jer...

so cuti-cuti ada macam2 jugak projek2 luar yg aku dapat...so terima dengan hati yang terbuka sebab dari benda nie lah side income aku sebagai student...korang jangan igt projek bukan2 pulak yeer..hhhahaha

16 ulasan:

misskawaii berkata...

alhamdulillah :')

syAzAnA berkata...

Alhamdulillah. jaga ayah anda yer. wee~

intan ^^ berkata...

alhamdulillah . :D

intan ^^ berkata...

alhamdulillah . :D

intan ^^ berkata...

alhamdulillah . :D

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
balut sarung seat door trim dan dashboard kereta

mudahan sembuhhhh sedia kala... Insya Allah....

pasal projek side income ni mmg aku respect kat ko mmg ko amat rajin ...dapat duit tepi walau pun ko student...

najihah sahami berkata...

hohoh..projek apakah itu.

alhamdulillah la abah kita dah kuar wad ye..^^jaga abah elok2 tau. jgn bg dia gerak bnyk2. hehehe

ShafiqIzwan berkata...

haaaa project apa nie. hahaha. :P

iwan_dextrous berkata...

:::misskawai:::

^_^..mekaseh

iwan_dextrous berkata...

:::syazana:::

baik bos..hihi

iwan_dextrous berkata...

::intan::

mekaseh ea..hihi

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::


tq bro...

porject biasa2 je.

iwan_dextrous berkata...

:::najihah sahami:::

ye lorh makcik...

iwan_dextrous berkata...

::::shafiq izwan:::

bnyk gile der.hihhi

Kaa Dabri berkata...

alhamdulillah :) syukur lah kalau macam tu.

YOUsoF berkata...

Alhamdulillah.. Bapak aku pun dulu 3, 4 kali keluar masuk hospital Wan.. Doc nasihat dia banyakkkkkkan minum air suam, tu pun agak suah dia nak minum banyak²..