Jumaat, 24 Jun 2011

::: Kerja-kerja Design :::

Assalamualaikum & salam hormat..

so kali nie ak juz nk share slh satu kerja-kerja side income ak utk bulan nie..aku x main lah mlm ker,forex ker...hihihi...so aku lebih kepada ambil projek2 design dan printing...

so nie adalah salah satu daripadanya...atas desakan makcik najiha sahami so ak share lah benda nie kat korang..hihihi

so nie adalah cover page je..ihihi..x kan nak tunjuk semua kan...sebab benda nie official..hanya membership yang disahkan je boleh dapat..nak-nak fans2 lain..hahaha...so projek nie adalah untuk buat satu desing, bukan satu je nie tapi untuk keseluruhan Planner utk 2012..

aku sebenarnya x ada pengalaman dalam buat planner nie..apakan lagi nak buat macam diary...tapi kalau tak cuba mane nak tau kan..so sebenarnya benda nie tak setel lagi...jadi aku kena siapkan sebelum hujung bulan nie...

p/s: malaysia menang hati manyak senang wooo...

32 ulasan:

syAzAnA berkata...

fuyooo, smart lah wei!

nak satu bila dh siapp!

pehlishhhhhhh

iwan_dextrous berkata...

::syazana:::

boleh...nnt iwan g tau...

najihah sahami berkata...

haha..kuang asam panggil makcik. sepak gak budak ni.

oitt..ni ke keje tu???err...kena plan smthing untuk kelab ke wan?kalau camtu apa kata tlg buat satu perlawanan amal untuk derma duit kat makcik najihahsahami ni. dpt gak pahala. hahaha..

iwan_dextrous berkata...

:::najihah sahami:::

nak bentuk mcam mane tu?halal haram??hahaha

De Mois berkata...

Perghh..gila kobis. Wa respek sama lu. Ni memang kemenangan double kita. Semalam malaysia menang, harini orang johor menang maharaja lawak. kui3..

Menarik di SuaraSendiri
Pengulas sukan buat hal

iwan_dextrous berkata...

::::de mois:::

bese bro..sewrram nie.ihihih

chemay berkata...

wahh smart laa..
:)

iwan_dextrous berkata...

:::chemaY:::

tq sis..^_^

YOUsoF berkata...

Wah² wah.. Kasi siap and bagi yang termantap bro!

Aku jugak senang hati wooo. ;D

iwan_dextrous berkata...

:::yousuf:::

ahhhaah..tq bro..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
generasi kawasaki ninja dan kips

wahhh cun mantop..tu belum siap lagi kan.. aku tak macam ko aku tak ada bakat dan tangan seni cam ko ni.... kesian kan aku ni....

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam::

ala bro...ak blaja benda nie..bro pun law blaja confirm leh buat punya..

saya bukan tomato berkata...

untuk ape ni ? samart2 ;)

iwan_dextrous berkata...

:::saya bukan tomato:::

planner ler...ihii..utk kelab..

Rtp Farra Arisha berkata...

kreatif laah :))

Scya Lollita berkata...

tantek2 . fuisiooooo !

iwan_dextrous berkata...

:::farra arisha:::

tq sis...

iwan_dextrous berkata...

:::scya lolita:::

ihihi...tq2..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy buat mudguard dari fibreglass

semoga terus lumayan... terus berjaya terus menjadi usahawan dan jutawan.... aku tumpang bangga

azeelia azman berkata...

wah cantek cantek. nak satu nanti siap bolehh tak?????

grrrr.minat giler dgn man u.pless.

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

kau pun sme bro.hihi

iwan_dextrous berkata...

:::azeelia azman:::

hhihihi..jom join kami...

azeelia azman berkata...

join ape???

iwan_dextrous berkata...

:::azeelia azman:::

join kelab mymanutd

sissyira berkata...

salam

nak suh design kat kawin dan siap print tapi free boleh tak? hahha...nak jimat punya pasal =)

iwan_dextrous berkata...

:::sissyira:::

bungkuih lah ceq lagu tu.ihi

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
cara atasi masalah aircond bateri dan enjin kereta

uihhhh ..... sama sama lah kita yerrrr

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
happy 2nd anniversery

Alhamdulillah murah rezeki ko yerrr...

iwan_dextrous berkata...

thnx bro.hihi

nelly berkata...

ada bakat oo !!

iwan_dextrous berkata...

:::nelly:::

bakat ap nyer?hihihi

Tanpa Nama berkata...

Νехt tіme I reаԁ а blοg,
Ι hope thаt іt won't disappoint me as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read through, however I actually believed you would have something helpful to say. All I hear is a bunch of complaining about something you can fix if you were not too busy searching for attention.

my homepage - Same Day Payday Loans