Sabtu, 11 Jun 2011

::: Akhirnya...^_^ :::

Assalamualaikum & salam hormat...

AKHIRNYA...aku dah ada mood semula untuk teruskan berblogging atas sebab nak mengembangkan lagi info2 yang aku ada kepada semua..walaupun aku x ada tetapkan blog aku nie utk jenis apa...tpi rasanya aku nak letak aras blog aku nie utk sharekan benda2 yang menjadi info dan bukan untuk korang baca semata-mata..^_^

aku pun sebenarnya dah membebaskan diri aku dari kesibukan yang teramat sangat tu buat masa sekarang..^_^...so dah boleh rileks2 sikit..alhamdulilah....

so kepada komentar2 yang tak jelik2 datang menyinggah blog aku nie, aku nak mintak maaf sebab x dapat nak blogwalking kat blog korang..^_^

p/s: kelantan vs terengganu??? my choice is Kelantan..^_^

10 ulasan:

YOUsoF berkata...

Waa'laikumsalam bro..

Lama jugak aku tank jenugk sini, last aku belaja ngomong jowo ngan ko kot hehhe..

Bagus la dah dapat relax sikit kan..

iwan_dextrous berkata...

:::yousof:::

hahaha..pasni aku ajar lg yg lain..hhaha

ecah mashuri berkata...

haha.go kelantan go!
weh ko da abis exam ka?

iwan_dextrous berkata...

:::ecah mahsuri:::

dh..i'm free now.hahahah

najihah sahami berkata...

hahha..ganu la menang abe iwe. hehe...

iwan_dextrous berkata...

:::najihah sahami::

hihihi...suka la mu...

ShafiqIzwan berkata...

terengganu menang la wan. hehehe.

iwan_dextrous berkata...

:::shafiq izwan:::

tu lah..x per..tmpt bini ak..heliza helmi..haha

YOUsoF berkata...

Hahha orait bro!

Hans berkata...

terengganu menang dengan bergaya
yehaaaaaaaaaaaa
selamat kembali

Juvana Episod 8