Khamis, 6 Januari 2011

:::Cerita Pasal Mr. n Miss 'AR':::

assalamualaikum w.b.t n salam hormat...^_^

so korg tgok tajuk mesti tertanye-tanye kan sape Mr. AR tu..adakah jejaka idaman artis2 wanita di Malaysia?? adakah anak Jutawan atau pewaris saka jentayu..hahaha??? ataupun penjaga gol yang berjaya melawan serangan laser..ahakz...

actually Mr. or Miss 'AR' nie adalah gelaran istimewa yg diberikan kepada someone yang x pernah nk mengalah..ahhaha..means ALWAYS RIGHT a.k.a NEVER WRONG...

korg mesti ada kan member2 yang macam nie..bila berbual or cerita pasal sesuatu...dy mesti nak menang je...ap org cakap semuanya nk dibantah...kadang2 benda yang dia cakap tu x masuk akal pun, tapi disebabkan sifat keyakinan diri yang tinggi(hahahah) org2 yang macam nie tetap akan pertahankan ap yang dia rase betul..

sudah2 lah tu..ak sebenarnya bosan kalau berborak dgn org2 yg macam nie...dia rase diri dia hebat sangat..sape ko wei nk bangga diri??...kalau diikutkan hati mmg nak diterajang je..hahaha...

so sape2 yang terasa aku mintak maaf lah yer..x salah kita pertahankan ap yang kita suarakan..tapi pastikan lah ap yang kita cakap adalah betul dan x sakitkan ati orang lain...x salah pun kita mengalah...

**ahad nie ad AJL ngan Match Manchester vs Liverpool...dua2 pukul 9 p.m ( mane satu ak nak tgok nie..hahaha)

31 ulasan:

Along Tapa berkata...

ko tengokla dua2 skali...ko kan power...

haha...mr AR ni kalo dibiorkan, satu hari nnt kita akan jadik pendatang kat tempat sendirik...

oh lupa..bagi sesapa yang terasa dengan komen diatas, aku pun nak mintak maaf jugak...hahaha

Gorengbaek - Pesan cikgu kat sekolah adik aku aritu..bijak2~~

Hangit habis dah - Alahai cik kak...bertimbang rasa la sikit ek...

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

ak bleh nk tgok dua2...satu kt pc satu kt tv..hahahaha

tu r psl..Mr AR umpama bencana alam..bilik air dy bocor blek kte jdi mangsa..ahhaha

Cik Kira berkata...

haha.ingt apa jew mr. n miss 'AR' tuhh..owhh mmg bnyak org gni kat sekeliling ku..huhu

iwan_dextrous berkata...

:::cik Kira:::

hihihi..byk kn..rase mcm nk dush3 je..haha

Wan Gerrard berkata...

hmm ramai kawn cmtu, gerrard layan je dengar..nak buat cmne =P

Liverpool menang weekend ni hee

Woofer Storm berkata...

aku pun ada kwn mcm tu bro,kdg2 rasa nak lempang jeee..

baik benar ko slalu terjah pondok bruk ko,aku kan letak ko dlm blog list aku plak ..senag nak terjah mlm2..hehee layannn

iwan_dextrous berkata...

:::wan gerrard:::

hihi..layan memang lyn..tpi makin lama makin sakit ati

ak x clear r bce komen ko..liverpool mng??hahahahhah

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

ak mmg ske terjah blog2 yg ak minat..mcm blog ko r..hahaha

hanaahmad berkata...

selalunya AR dan NW ni ade kisah hidup dia sendiri. percayalah, dia dlu2 mesti selalo kena buli or apa2 yg boleh menyebabkan dia rasa dia saja yg betul. disebabkan tidak mahu nmpk kalah or ditindas, die sentiasa mahukan apa yg dia cakap always right or never wrong. org cmni pon jenis yg berlagak or die la segala2nya hebat. aku ada kwn cmni. sgt menyampah kan.

iwan_dextrous berkata...

:::hana ahmad:::

pasal kisah silam nie mungkin ad btol nye jgk..tpi x perlu lah nk jdi smpi terlalu hebat...org akn pndg kte hebat dgn byk care..x semestinya kena berlagak bgus..hihih

King Of Single berkata...

xlyan MU...wekk ;p
so ak bakal tgk AJL dihadapan lcd plasma...xsure lak bape inci kat bilik tuu..hahaa

Izan Ishak berkata...

org macam ni mmg rasa dia jelah betul kan. tak pun berlagak pandai padahal tak tahu apa2...kesian pun ada kekadang tu.

**malas nak layan org macam nih

***k.izan nak tgk ajl..hehe

Zara Hannan berkata...

huaa~ mesti rasa menyampah giler kan ade kwan mcm tu? hoho. :D tp xpela.. kalo tak tahan sgt, lempang jek guna kasut bola! kah3.. gurau jek. =.=

Mohd Shafiq Izwan B Abdullah berkata...

tengok MU ar! hehe.

iwan_dextrous berkata...

:::king of single:::

jom r lyn MU..ahhaha...x heran r tgok kt LCD bsr mane pun..ak tgok kt screen besar..ahahha

iwan_dextrous berkata...

:::izan ishak:::

mmg kadang2 kesian..huhuuh

tgok r bola.hahaha..

iwan_dextrous berkata...

:::zara hannan:::

mmg ad yg dh kne skali..haha

iwan_dextrous berkata...

:::mohd shafiq izwan:::

bgus cadangan tu..ahhaha

Hanis Azla berkata...

selalu tu layankan aje.. klu kita ckp pun dia juga yg nak menang.. so bagi aje award AR tu kat dia.. senang.. ha..ha.. dh geram lah tu..

iwan_dextrous berkata...

:::hanis azla:::

hhihihi..mmg r..ad mbr uw dy x phm pun mksud AR tu.hahaa

fathiah berkata...

hahahahaha... ak la miss Ar tu :)

iwan_dextrous berkata...

:::fathiah:::

ye ker..hihi..sory yer..x niat nk buruk2 kn sape2...

PuanBee berkata...

haaa ada, oh sakit hati ckp dengan org mcm nih..konon2 dia perfect sangat!

Nur Fannun berkata...

klu bnda yg dickp tu fakta xpe le always right..tp klu auta nak always right mmg melampau..mgalah tak smestinya kalah, klu dh smpi berbalah teruk, diam tu jln trbaik

King Of Single berkata...

MU musuh ketat derr

hahhahaa

iwan_dextrous berkata...

:::puan bee:::

btul tu..sakit ati sgt...

iwan_dextrous berkata...

:::nur fannun:::

yup..diam lebey bek kn..

iwan_dextrous berkata...

:::king of single:::

nmpknye dh jmpe musuh..hahahh

Nur Fannun berkata...

tp mmg ptut pun MU tu jd mush ketat kn de. tgk je lambng dia setan pegangn tongkat.setan kn tu mush yg nyata bg mnusia.

iwan_dextrous berkata...

:::nur fannun:::

hihih..perli nampak..sokong atas kekuatan pasukan..bkn pda dasar memuja lambang setan

Nur Fannun berkata...

perli tak de la....apa2pun jgn smpi terlalu fanatik & melalauikan khidupn kmu.

lagi 1..apsal ar, tiap kli msuk blog ko ni, kmptr aku jd hang..sila buang widget yg berat tu..nti trafik ko lari, ko jugak yg sush.