Khamis, 27 Januari 2011

::: Johor FC :::

Asalamualaikum & salam hormat semua..^_^

nie adalah barisan pemain Johor FC yg x rasmi.hihihi

liga super 2011 akan bermula beberapa hari lagi...korang jangan ingat aku nie sokong Manchester United je...hihihihi...ak still sokong pasukan kebangsaan Malaysia n pasukan Johor FC...Kenapa sokong Johor FC??kenapa x sokong Johor FA???

ada sebabnya, bukan kerana kekuatan pasukan tu...tapi sebabkan pada aku Johor FC lebih banyak berjasa untuk team aku kt kulai nie n dia byk scout player2 kulai...ramai member2 aku yang dapat teruskan karier bermain bola sebab pihak Johor FC yg beri peluang...

jadual perlawanan pasukan Johor FC ::klik sini::

jom kita tengok ramai-ramai...ENJUT LEBAH ENJUT!!!

sumber: johorfc.com

28 ulasan:

Muhammad Siddik bin mahmor berkata...

ko bukan johor ke..bukan johor fc nie..hahahah

iwan_dextrous berkata...

baca r sebab ap ak sokong johor FC..hihih

suri solehah berkata...

nak menyibuk ni..akak sokong kelantan huhu

iwan_dextrous berkata...

:::suri solehah:::

hihhihi..kelantan x leh mng dh taun nie

Solihin Zubir berkata...

sokong MU n Kedah la besh! heheh..
Glory2 MU! Pulun Kedah Pulun.. :D

niesz berkata...

bola..bola..bola..bola..kite menang..kite la juara..hahaha..niesz ley jd pompom gurl x..wakakaka..

updated entry :orang parit order pizza

iwan_dextrous berkata...

:::solihin zubir:::

MU tetap Mu..malaysia tetap malaysia..

Johor FC tetap Johor FC..ahhaha

iwan_dextrous berkata...

:::niesz:::

boleh ajer..cri geng ramai2 cepat..hahahah

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Walau dah banyak kali mempertahan kan kejuaraan kalahhhh memanjang tetap sokong Johor FC... Hidopppp Johoreean ....

sebab boleh makan KFC free....

ShafiqIzwan berkata...

bile la t-team nak lawan johor fc neh. haha.

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

hihi..muak r mkn kfc..hihih

iwan_dextrous berkata...

:::shafiq:::

19 n 23 april...

Sham berkata...

wei aku MU gak...kalu liga super ni pahangla weh...tp lama dah tak form pahang neh...

iwan_dextrous berkata...

:::sham:::

hahaha...pahang kne amek ko dlu kot bru leh mng..hihih

Along Tapa berkata...

Tapi sedih gila sebab ko tak kena scout..haha...tu yang naik badan tu..

apsal budak negeri sembilan tu nak bising2??dahla team dia menang season lepas sebab ref senget...

Gorengbaek - Tips untuk dapat idea buat entri..

Hangit Habis dah - Entri jiwang versi Along..cuba korang tafsirkan...

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

nak buat mcm mane kn...hahaha

tu r psl...x ley blah kn

Woofer Storm berkata...

sy support team yg nak menang je la..hehe Mu frst bolh wan??hehee

epaa chenta berkata...

nk komen apa ya?
mcm mana nk pupuk minat terhadap bola ya? hehe

sissyira berkata...

salam

tetap sokong ganu kite..hehehe

six.september berkata...

pulun kedah pulun. lebah kita balun. ehhh?

ANATI SOKI berkata...

anati soki team perlis!! tp perlis dah kalah awal lg dengan kelantan haritu. T___T heheheh.. rasa diri ini kerdil

Wan Gerrard berkata...

Liverpool ngan Selangor..:P

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

ahhahah...boleh sangat2.ahahaha

iwan_dextrous berkata...

:::epaa chenta:::

x perlu paksa diri kalau dh x bley nk minat..hihih...

iwan_dextrous berkata...

:::sissyira::

ganu mne kuat dh..hihih

iwan_dextrous berkata...

:::six.september:::

mane boleh..hihih..x kn dapt dipulun si lebah..hihihi

iwan_dextrous berkata...

:::anati soki:::

x per..yg penting kte sokong.hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::wan gerrard:::

liverpool tu ap..ahahha