Selasa, 25 Januari 2011

::: Tandatangan Termahal :::

post kali nie adalah pasal tandatangan manusia yang berharga...tandatangan pun boleh ad nilai kn...ap pun pangkat dan populariti boleh dibeli dgn wang...tapi akhlak, budi dan kebaikan sesorang tu tidak mampu dibeli dgn wang ringgit....


1. Tandatangan William Shakespeare
Hanya ada 6 tandatangan original yang dibuat oleh William Shakespeare dan masing-masing berharga US$ 5 juta.

2. Tandatangan Presiden AS Abraham Lincoln
Surat yang ditanda tangani oleh Presiden AS Abraham Lincoln pada 8 Januari 1863 telah dilelong pada harga US$ 748.000 pada tahun 1991.

3. Tandatangan John Lennon
Pada tahun 2003, salinan terakhir autograph oleh John Lennon sebelum dia dibunuh oleh Mark Chapman yang dijual pada harga US$ 525,000.

4. Tandatangan Jimmy Page
Tandatangan Jimmy Page pada sebuah gitar adalah salah satu tandatangan yang paling berharga pada satu acara lelong dengan tawaran pada harga £49.000.


5. Tandatangan Jimmy Hendrix
Potongan kertas yang ditandatangani oleh Jimmy Hendrix berharga £41,000.
nama yang baik akan dikenang orang...begitu juga kita...kalau kita berbuat baik dgn org, insyallah org akn ingat kita..

tandatangan ak law bg free pun x ad org nak..ahahaha

sumber : mymanutd.com

34 ulasan:

niesz berkata...

tnda tgn niesz kalau jual laku x..haha..

iwan_dextrous berkata...

:::niesz:::

law niesz pnye insyallah x..hahahah

nelly berkata...

tandatangan pun ada yang termahal ..

ainnoraini berkata...

kak ain punye tandatangan mahal jugak...
bile time sign report card anak2 kat sek..

iwan_dextrous berkata...

:::nelly:::

nk wat mcm mane kn.hahah

iwan_dextrous berkata...

:::ainnoraini:::

hahaha.btul tu

ANATI SOKI berkata...

walaweh!! tndatangan shakspeare tuh!!! smart ar!!

iwan_dextrous berkata...

:::anati soki:::

tu r kn..nmpk mcm cntik lak..nie yg jelez nie..ahhaha

Miecyber berkata...

Mahal betul.....

17 tipu KWSP dihukum

Ati Masrif berkata...

tandatangan kak ati
yang paling simple
coz maleh sign panjang2

iwan_dextrous berkata...

:::miecyber:::

x tau ap motif law bli pun..hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::ati masrif:::

pnjg2 pun watpe..wat pnat je..hahaha

Izzati Khairunnisa berkata...

tanda tgn aq jugak yg ala2 dak ribena..
payah kot nk wat tnda tgn yg wow..

aNnE berkata...

tanda tangan pun ada kasta..hahaha

bunga berkata...

t/tagan bunga laku x?haaaaaaaaaa...

iwan_dextrous berkata...

:::izzati khairunisa:::

hahaha..practice make perfect


:::anne:::

boleh aje..hihihi

:::bunga:::

hahaha..insyallah x..hhhhihi

Sham berkata...

weh tandangan pun rega sampai juta2...isy3x...

iwan_dextrous berkata...

:::sham:::

haha..ak x tau r sape yg beli tu

SoLy SoLicious berkata...

tndtgn solicious caner r??hee~

iwan_dextrous berkata...

:::soly solicious:::

x ad hrge..hahha

fadhdeela berkata...

mahalnyer tanda tangan diaorg..kalo tanda tgn deela laku x??hihi

Im following u :P

Meh singgah: Jejai & Fasha Putus Cinta!

iwan_dextrous berkata...

:::fadheela:::

ahhaha..confirm x..hihih

Woofer Storm berkata...

wan;sgnature sy wan tak nak ke??heeeeee

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

x nk pun..ahhahha

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

waarrgghhhhh nape yerrrr tanda tangan aku tak laku .... tunggu lahhhh 1000 tahun nanti pastinyerrr tanda tangan haku berharga 1 juta US dollar

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

mudah-mudahan..tpi bukan nilai harge tu yg kte cri..akhlak n iman tu yg penting..hihih

d_tieah berkata...

Tandatangan pun berharga ek?
Wah..
Gitulah..
Kalo aku tak pyh lah, sng sgt org nak copy kot..

iwan_dextrous berkata...

:::d tieah:::

hihihi...lg senang lg bgus..x memenatkan..hahaha

ShafiqIzwan berkata...

agak2 tandatangan kau bape rm plak wan? hahaha.

iwan_dextrous berkata...

:::shafiq izwan:::

ak pnye limited edition...hahhaha

nina syakina berkata...

mak aih... mmg dahsyattt...

iwan_dextrous berkata...

:::nina syakina:::

mmg pun.hihih

Miss Yaty berkata...

fuhyoo kreatip nye sain dorang...sain yaty kena kritik kat tmpt praktikal ni sebab dorang ckp macam dak2 sekolah =,="

iwan_dextrous berkata...

:::miss yaty:::

hihihi..org ckp signature melambangkan seseorang..hihih