Ahad, 16 Januari 2011

Domain, Hosting & KAV Key I Jiwa Network Giveaway

Giveaway ini dianjurkan bro Blur sempena tahun baru 2011 ni yang merupakan pengasas Jiwa Kacau. Hadiah giveaway ni bernilai lebih kurang RM150.00 dan ditaja oleh Jiwa Host. Pemenang dipilih dengan menggunakan Random.org. Semua bergantung kepada nasib..^_^

Giveaway nie akan berlangsung selama satu bulan dan akan tamat pada 31/1/2011...Kesemua peserta wajib follow step-step dibawah nie…

:::Syarat-syarat ialah:::

1. Copy tajuk post nie bulat-bulat
2. Buat satu post dan mention blog Jiwa Kacau dan penaja Jiwa Host
3. Copy banner Giveway nie
4. Linkan banner ke post ini
5. Follow Fan Page Jiwa Network (x wajib)
6. Follow Twitter Jiwa Network (x wajib)
7. Follow Google Friend Connect Jiwa Kacau (x wajib)
8. Tag 5 orang rakan-rakan yang lain dan bagi tahu mereka
9. Tinggalkan link post korang di bawah

:::Hadiah-hadiah:::

1. Domain .com .org .net .biz & .info semalam 1 tahun
2. Hosting package 1GB storage dan 10GB Bandwidth selama setahun
3. Kaspersky Antivirus Key 2011

:::Aku Tag:::


14 ulasan:

Along Tapa berkata...

d'oh...tag contest ni yg aku malas ni..

Gorengbaek - Tips nak rampas tunang(?)

Hangit Habis dah - Aku tak panggil ko datang..yang ko menggedik datang bakpe?

iwan_dextrous berkata...

hahaha..1st time

De Mois berkata...

Entah kau iwan..betul la. Tengok la dulu. I malu ni. Haha..

nelly berkata...

maceh .nely join ya ..
nelly tag wan .buat tau ..
:)

http://nellythestrange.blogspot.com/2011/01/giveaway-pertama-blog-sembang-hari-hari.html

ShafiqIzwan berkata...

i lagi malu tau de mois. HAHAHAHA.

iwan_dextrous berkata...

poyo seyh..hahaha

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..


wooooo nak gak joint ni cuma nak cari idea ni ketandusan fikiran lah aku ni ade cadangan tak

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

nk idea sng je..hahahaha

d_tieah berkata...

Perghhh Along..
Dia tu kalo di tag paling malas lah nak buat..
Buang masa je wan..
Haha..

iwan_dextrous berkata...

:::d_tieah:::

hahaha..dy uw mmg..pasni mls nk lyn dy dah..ahhahah

nishiyanisha berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nishiyanisha berkata...

nak join!

iwan_dextrous berkata...

:::nishiyanisha:::

join ler..hihi

Blur berkata...

anda merupakan pemenang Jiwa Network Giveaway 2011

Jom baca dan komen post terbaru Blur Senarai Pemenang Jiwa Netwiork Giveaway 2011