Jumaat, 25 Februari 2011

::: Apa lah nasib..T_T :::

Asalamualaikum & salam hormat...

maaf semua lama x blogwalking n mengupdate blog...mana tak nya assignment berkepul-kepul...dengan futsal lagi n macam-macam lagi nak kena setelkan...sekarang nie pulak aku kena uruskan satu benda yang bukan nye kerja aku...orang lain yang patut setelkan tapi aku gak yang baik hati sangat nak tolong...

tapi aku x kesah sangat sebenarnya, memang aku nie suka tolong orang...bukan nak mengharapkan apa-apa pun tapi apa yang aku harapkan bila sampai masa aku nak mintak tolong jangan lah buat tau tau pulak...betul tak???

sebenarnya banyak lagi masalah yang aku terima sepanjang minggu nie...tapi peduli apa aku, dah biasa dah..hahahah

nie lagi satu masalah...aku telah dilantik menjadi AJK merangkap ketua dalam satu persatuan kat kolej aku...alamak aihhh...x pasal-pasal...padahal aku x datang pun meeting..hihihi...tapi nama aku tetap naik jugak..korang nak tau apa jawatan aku???..KETUA PENGERUSI SENI MUZIK..(x silap aku lah..hahaha..psl x dtg meeting kan..)

aku nie dah lah buta seni..yang aku tau main kompang, gitar, nyanyi kat bilik air..hahahahha...apa pun nantikan video aku nyanyi yang seterusnya..hahahaha

p/s: esok JOHOR FC vs SELANGOR...aku harap dapatlah korang kalahkan team yang bajet star nie..hahahaha

28 ulasan:

cik pulau berkata...

wahh..kemain sebuknya..
btw.. slamat jalankan tugas yer..^^,

Skeldeck Siddik berkata...

padan muke ko..ahahahha

A.s.t.i.n.a berkata...

dah dpt kepercayaan tu.. tahniahh!

Yann Mazian berkata...

ayoyo. sibuknye. ekeke. btw, tahniah lah dapat jadik ketua pengerusi seni muzik. hehehe. semoga terus sukses. :D

FasiHaH SupiaN berkata...

haih...aku nak sokong selangor je...hehehehe

blog da berubah wajah, smart je header iwan!

De Mois berkata...

Ceh..buat pertama kali aku tak sekepala dgn kau iwan. Go selangor go!!

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

iwan_dextrous berkata...

:::cik pulau:::

bz teramat..mcm yb dh nie..hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::skeldeck sidik:::

asl ko?

iwan_dextrous berkata...

:::astina:::

tpi den nie ha yg x percaya..hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::yann mazian::

x reti r..huhuhhu

iwan_dextrous berkata...

:::fasihah supian:::

hihih..x kan punya...

tq2..ad org buatkan..

iwan_dextrous berkata...

:::demois:::

kita tengok nanti..hahahah

echah mashuri berkata...

pehh.go johor go.hehee
weh.ak pun sama.minggu neh semuanya xelok je flow dia.ehheeheh

sissyira berkata...

salam


so lepas ni hargailah masa lapangmu sebelum datangnya waktu sibukmu..heheh

Haziq Yaacob berkata...

wahh..betul2 sibuk tu..hehehe ;p

Ain Zulaikha berkata...

manusia yang tiada masalah adalah manusia yang kritikal.. patut bawak jumpa doktor.. hehe sama lah kita busy.. owh buta seni? jangan kata cmtu, mula2 mmg lah kita kata kita buta seni , tapi kita tak sedar bila kita cuba sesuatu tu dapat asah lagi bakat kita.. huhu macam pakar lak

iwan_dextrous berkata...

:::echah mahsuri:::

jom mlm nie g stadium j-corp..hihihihi

iwan_dextrous berkata...

:::sisyira:::

menyesal dh nie..hahaah

iwan_dextrous berkata...

:::haziq yaacoob:::

nk buat mcm mane.hihiih

iwan_dextrous berkata...

:::ain zulaikha:::

tq sis 4 remind me...^_^

Along Tapa berkata...

kompang, silat tu termasuk sekali la dalam seni muzik...sebab tu diorang lantik ko..

ko kira nasib ko jek..yang aku ni??haha..


Gorengbaek - Tips nak berbual tanpa bosan...

Hangit Habis dah - Kata reti nak hormat...

Kerat Senget - Suara Sendiri

iwan_dextrous berkata...

:::along:::

silat pun ad muzik ke..haahaa

fiezah91 berkata...

haha..rajin btl smpai keja org pon nak tlg..wakaka..
pstt.. muzik tu seni apa?

sya hassan berkata...

pecah rhsia suke nyanyi lam blik air..haha

iwan_dextrous berkata...

:::fiezah91:::

entah r...ahahhahaha

iwan_dextrous berkata...

:::sya hassan:::

alahai..silap cerita r.ihihih

Amirrah Zawani berkata...

haha!! ok lah tu jd ketua pengerusi seni muzik.. nyanyi lam toilet pun kalo suara sedap ok je :)

iwan_dextrous berkata...

:::amirrah zawani:::

mane sedap..