Selasa, 8 Februari 2011

::: Jom berkenalan :::

Asalamualaikum & salam hormat..^_^

kali nie ak terpakse buat short entri sebab terlalu bz..hahaha..

btw aku bukan nak buat review pasal orang @ blogger yang tolong aku buatkan header yang sangat smart untuk dipacakkan kat blog aku nie..hihihi..

(klik utk ke blog dia)

dia nie lah orang yang tolong buatkan header utk blog ak...maklumlah aku nie kadang2 kering idea nak design2 nie..hihihi..so bila ada orang yang murah hati macam bro mofaizmz nie aku cepat2 mintak tolong dengan dia..hihih..nak berkenalan lebih lanjut dengan dia jenguk2 lah blog dia k...jangan malu jangan segan.ahhaha


nie lah header pertama blog ak nie..hihihi
nie design pertama dia..tpi aku nak suh dy tambah perkataan cyber (dunia kan dah maju)...hihih
nie ialah hasil dia yang terakhir..aku suka sebab simple dan x bercelaru...aku x suka kelam kabut sangat..hihi..tq bro..

so kepada korang semua aku memang minta maaf awal-awal sebab aku x dapat nak blogwalking macam dulu lagi...sebab terlalu buzy dgn kelas, itu dan ini..masalah internet lagi.hihih..sorry sangat2...tapi insyallah bila ak free ak akn jenguk2 blog korang..asalamualaikum..^_^

30 ulasan:

nelly berkata...

lawa ..
suka tengok .

iwan_dextrous berkata...

:::nelly:::

tq2..hihih..tpi bkn iwan yg buat..hahaha

BRO_MONDAY berkata...

uishhhh~ terbaik lah blog yu ni...ai laik kaler oren!!! ('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "1st GA from Dmanja Penawar"
2. New Entry "# Y.E.S dapat PC baru !!! #"

Zura berkata...

cantik lg yg second design...

pape pun look simple

ainnoraini berkata...

cantikkkk...menawan lagi...

ShafiqIzwan berkata...

macho siott header~!

Anati Soki berkata...

yang last tu best~ guna yg tuh!

De Mois berkata...

Owh..aku igt kau buat sendiri. Ni kena bayar upah tak??

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

Azza Firza berkata...

comel :))

aqish basir berkata...

suke tengok! nmpk kemas.!semoga dia dimurah kan rezeki..sebab menolong orng

Along Tapa berkata...

aku terpikir nak buat header berapi sampai keluor skrin..ko rasa boleh tak??

Gorengbaek - Cerita pasal valentine's day..apa kata korang

Hangit Habis dah - Ke mana aje baran ko tu boleh pegi...

Amirrah Zawani berkata...

mmg simple.. but nice :)

iwan_dextrous berkata...

:::bro monday:::

hahaha..u like..i like toooo..hahaha


:::zura:::

tu r..tpi nnt tukar2 r..ahhaha



:::ainnoraini:::

uhuhu...mcm duta lah plak.hahaha


:::shafiq izwan:::

header je ke??..aku??hahaha



:::anati soki:::

dh gne r nie..huuhuh

iwan_dextrous berkata...

:::de mois:::

dia buat ikhlas..hiihih


:::azza firza:::

tq...^_^


:::aqish basir:::

tq..^_^...amin..mudah-mudahan


:::along tapa:::

ko nak ker?.hahha



:::amirah zawani:::

tq..^_^

Miss Yaty berkata...

wow! memang sgt kemas dan menarik..
pandainya bro tu buat header..

takpe2..pentingkan blaja dulu..study rajin2... gudluck ye :)

garfield88_aini berkata...

sesuai sgt23...huhuhu...

Miecyber berkata...

Semua header tu cantik belaka...

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uhhhhh mamang sangat cantikkkk tak tau nak pilih mana satu dibuatnyerrr rambang mata dah ni...

iwan_dextrous berkata...

:::miss yaty:::

ye...betul tu.hihihi


:::garfield88 aini:::

ap yg sesuai tu.hihihi

iwan_dextrous berkata...

:::miecyber:::

tq2...^_^


:::afzainizam:::

hhihi..mamang-mamang..hihihi

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aku nak rembat satu yang paling bawahhh... biar kurang ajar asal jgn terlampau pandai

d_tieah berkata...

Menarik..
Kaler oren tema blog ni..
Sangat superb ok..

Latest entry : Nak petua? Petua Jadi Sailormoon pun ade..

nabilah_2908 berkata...

smart..!!

suka dgn tag line itu...

" biar kurang pandai jangan kurang ajar"

p/s: thnks sudi follow APA KATA HATI..keep in touch..!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ADIK OH ADIK

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

hihih..ske ati ko ler.huhuh


:::d_tieah:::

hihi..warna teknologi nie

iwan_dextrous berkata...

:::nabilah:::

hihihi...tq2.

hans berkata...

cantik2
nanti den nak buat blog baru
suruh dia buat header la
:)

Update Terbaru Senarai Penaja Untuk 'Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda'

echah mashuri berkata...

terrrbaikk ah..iwan!nnti suh faiz tolong buat tmplete utk ak gak.wuwuuwuwT___T

iwan_dextrous berkata...

:::hans:::

hahha..suruh aja..hahaha


:::echah mahsuri:::

hahaha..boley2

i am S!L4H.. berkata...

uishhh..cun la...watkan bole?tuka words je..hakhak
ngeee~

iwan_dextrous berkata...

:::i am silah:::

saya x reti..suh bro faiz nie..hihih