Rabu, 23 Februari 2011

::: Review Blog Woofer Storm :::

Asalamualaikum & salam hormat...

entri kali nie aku buat ringkas je pasal banyak keje nak kena setelkan..hihih..aku buat review nie pasal semalam dia dah kasi malu kat aku..hahahaha

so kali nie aku nak review blog seorang blogger yang agak dahsyat!!!! iaitu blog woofer storm
aku x sempat nak interview dia dgn lebih dalam lagi..so kalau korang nak berkenalan lebih lanjut boleh lah ke blog dia sekarang jugak sementara stok masih ada..hahaha...


blog bro nie memang simple+smart+cool+Gempaq+cantik+menarik+da bomb!!..hihihihi

blogger nie berasal dari puchong kalau ikut info yang ada lah kan..dan dia berbintang libra..sama deyh...info yang dia share pun agak seronok dan menarik untuk dibaca...aku suka komen2 kt blog dia..hihihi..dan dia jugak selalu datang ke blog aku nie...so korang semua pun rasanya ada yang dah familiar dengan blog dia..guna domain lg tu..terbaik!!...


aku x leh nak describe dia hensem or comel ke..pasal aku rase hp dia mmg cantik..ahakz...

p/s: jom malam nie kita ramai-ramai sokong pasukan bola sepak malaysia yang akan diketuai penjaga gol sensasi negara dalam misi melayakkan pasukan ke olimpik...tak lupa jugak game Manchester United pagi nie...^_^

24 ulasan:

tomato berkata...

alaa nak g check la ensem ke tak ! hahaha ! :P

Along Tapa berkata...

macam aku pernah tengok jek blog tu..apa lagi...buat group kami blogger oren ala revolusi la bai..hahaha...


Gorengbaek - Sebab kenapa Along tak sesuai jadik cikgu...

Hangit Habis dah - Apa ada hal dengan orang??

Kerat Senget - AKU

iwan_dextrous berkata...

:::tomato:::

laju je ko ea..hahahah

iwan_dextrous berkata...

:::along:::

ko buat r lg satu blog..hahhaahhah

A.s.t.i.n.a berkata...

hok alohh salah tadi si Stormm.. alamak pusing2 rakan2 kita sama gakk kan.. Storm ni memang storm.. achie

iwan_dextrous berkata...

:::astina:::

huh??.hihiih...

SweetSyaza berkata...

tapena tengok blog dia,tp pas baca entri ni nak terai review blog diaa..nk check it out ensem ke tak,whahaha...gurau je

iwan_dextrous berkata...

:::sweetsyaza:::

hahaha..gatai nooo..

sicomot-comel berkata...

hahaha

achie?
mmg dasat la dia tu..kui3..

pehal la kamera menyebok tuh..
nk taw ensem ke tak..
wakakkaa

iwan_dextrous berkata...

:::si comot comel:::

hahhaha..dia malu tu..hahaha

De Mois berkata...

menang lagi malaysia maa..haha, nanti tgk mu lak

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

iwan_dextrous berkata...

:::de mois:::

tu r...smgt dh nie..hihihihi

mabk.abubakar berkata...

Yup.. congrate to Malaysia Team selepas tewas Pakistan 2-0.. hup..hup.. game MU mlm nie pukul 340 pagi..

iwan_dextrous berkata...

:::mabk.abubakar:::

hihii..wajib tonton..hahaha

Woofer Storm berkata...

kutuk nmpak bro..eheee thank la,rasa nak ngis kat sni,hehee sory coz mlm je masa bw ni..hehe pagi keja dan bnyak bnda nak buat..harap pas ni ko blnja mkn k,hehe nasi lemak suda.ngeeee

MamaEma berkata...

kalau handsome takut sombong jer....

ahaks...

sissyira berkata...

salam


2 2 blog mempunyai header yang bomb..jeles ..heheh

d_tieah berkata...

Geram lah..
Camne ntah aku boleh ketiduran..
Bukan main lagi ptg semalam aku dh semangat sgt nak tgk bola..

Entry Terbaru: Masturah Abu Bakar Sangat Popular Dari Ben Ashaari

Afzainizam berkata...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhh blog dia ni mmg power beb... aku slalu singgah gakkk

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

bukan ko ke patut blanja aku.hahaha


:::mamaema:::

aishhh..x kn ler..hihihi


:::sissyira:::

mekaseh...hihihi


:::d_tieah:::

huhuhu...x ckp suh kejut..hhahaha


:::afzainizam::

hihihi..same r kita...

Woofer Storm berkata...

keja uma..

http://www.wooferstorm.com/2011/02/my-1st-giveaway-by-shida-dan-esya.html

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm::

ap tu..ihi

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagusss lerrr jko sentiasa ingat kawan .... sekurang2 nyerr kami tau sikit sebanyak blog org lain punya latarbelakang

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

btul bro..