Selasa, 15 Februari 2011

::: Cubaan Design Tshirt :::

Asalamualaikum & salam hormat...apa khabar semua??hihhihih

hari nie aku rasa penat+ tension...hihihi

esok plak ad quizzessss kelas Data Communication.aiyarkkk.x study lagi nie..duk sebok dengan blog..ahhaha..kelas untuk esok pulak dari pukul 8 pagi sampai 6 petang..mmg mencabar...hahaha

so beberapa hari yang lepas ada seorang hamba allah nie mintak tolong aku designkan tshirt utk sekolah dia...so sebenarnya aku pun main hentam saja lah..hihihi..nak mintak pendapat korang semua sebelum aku post kat dia.hihihi...nie untuk sekolah MRSM muar..x sure utk budak kelas or club ke ap...pasal dia x bg tau full info..

roundneck
collar

so kalau2 ada blogger2 yang dari sekolah nie diam2 je lah yer..hahahah

20 ulasan:

Along Tapa berkata...

kan aku dah kata toksah design lawo2 nowh..ni dah jadik lawo ni...adoi...

bangga la budak MRSM Muor pasni...hahaha...

Gorengbaek - Band dan penyanyi kesukaan aku...

Hangit Habis dah - Kenapa nak double standard??

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa::

aish..utk adik sdare ko gak..hahaha

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Maulidur Rasul..
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

usaha tangga kejayaan.... moga kamu berjaya.... kamu ade bakat besar.... mmg seharusnyerrr ianya terbaikkkk

echah mashuri berkata...

perghh,,smart wehhh....tulisan org cam blog ko la..eheheeh

echah mashuri berkata...

*eh.orennnn...

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Maulidur Rasul..
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

boleh jadi pereka fesyen terkenal niiiiiii....

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam::

jgn puji lebey2..hihhi


:::echah mahsuri::

ak x tau r knape ak minat oren.hahaha

d_tieah berkata...

Ko punya minat design baju2 ni dh cam adik aku plak..
Dia sanggup tak tido tau semata2 nak design baju..
Aiyooo.. Ko camtu gak ke?


Entry Terbaru : Ketahui Gred Untuk Url Blog Anda

xcyber berkata...

cantik la design =)

iwan_dextrous berkata...

:::d_tieah:::

aishh.ak x ad r mcm tu..ak design bese x smpi 1 jam pun..

:::xcyber:::

hihi..tq2.

Chuck berkata...

masuk la kontes kakiblogger. more info :
http://kakikakiblogger.blogspot.com/

iwan_dextrous berkata...

:::chuck:::

insyallah..^_^

Wan Alif Fahmi berkata...

hahahaha...iwan suke oren ke...dah mcm satu budak kat kelas kita jew....hahahaha...de jodoh nie...XD

iwan_dextrous berkata...

:::wan alif fahmi:::

hahaa..x tau r..hahaha..nk kena belasah ker

Eda berkata...

pandai design baju rupanya..boleh la tempah next time nih..hehe

rasa2 de diskaun tak??..ekeke...tempah pon belum dah mintak diskaun ek..hihi

iwan_dextrous berkata...

:::eda:::

hahaha..boleh2..x ad hal...diskaun2 tu belakang cerita.hihihi

online all articles berkata...

nice post

djemari berkata...

salam kenal yaa

iwan_dextrous berkata...

:::online all article:::

tq..^_^

iwan_dextrous berkata...

::djemari:::

salam kenal juga..^_^