Sabtu, 26 Februari 2011

::: Nak marah salah, tak marah salah :::

assalamualaikum & salam hormat...

sebelum aku tulis panjang lebar aku nak mintak maaf awal kalau ada yang tersinggung..hihihi

nak marah??..perlu ker??..rasanya x kot..tpi perlu ke cik polis buat road block di tengah kesesakan jalan raya..huhuhuhu

gila penat aku meredah jammed, aku pikirkan eksiden ker, lembu tergolek ke, lori bawa duit terbabas ker..rupa-rupanya 1jam punya jammed hanya kerana road block a.k.a awas pemeriksaan polis jer..perghhh..

aku bukan nak bising ke apa, mmg lah nie keje cik polis, tapi nak buat sekatan jalan raya pun buat lah masa kereta tak banyak...kalau ada kes pun rasanya ada cara lain kot...bukannya apa, rasanya tak sesuai kot road block dibuat masa waktu puncak...kesian kaki aku nie nak menekan clutch ngan minyak...member aku yang kat belakang pun sangkut bukan sebab road block je, sangkut dengan eksiden lagi..hihihih...

lebih kurang macam nie lah road block tadi.hahahah

maaf nyer sape2 yang terasa, aku cuma luahkan kepenatan yang aku lalui, bukan nak menyinggung mana2 pihak..apa pun terima kasih pada pihak polis yang berjasa pada negara..yang tak tu paham2 lah yer...jangan duduk melepak je kat mamak sampai 10 orang...hahaha


28 ulasan:

Skeldeck Siddik berkata...

memang2...penat aq duk sebelah kau td...hahah

iwan_dextrous berkata...

:::skeldeck sidik:::

abis aku?

sissyira berkata...

salam


pernah sekali tengah lapar baru balik beli sotong mentah nak masak sebab lapar, sekali road block, apa lagi hentam la polis tu, nasib baik dia terus lepas.hahhaha

iwan_dextrous berkata...

:::sissyira::

hahaha..nseb bek sotong tu dh mati kn..hahaha..law x mesti mati sbb road block

Eda berkata...

uik..biar betul polis buat road block mcm dlm gmbr tu..haha

neway, sabo je la bila jem tu..penah kena skali polis wat roadblock kat tgh2 hiwey...dh la 1 lorong je dibuka...igt kan eksiden padahal, awas, pemeriksaan polis..huhu

Amirrah Zawani berkata...

ada jugak kebenarannya tu..
tak sesuai lah buat waktu puncak kan.. :)

iwan_dextrous berkata...

:::eda:::

hahah..sabar r nie...

dh bese dgn jammed2 nie..hihi

iwan_dextrous berkata...

:::amirah zawani:::

tu r kn..org blek keje penat ap semua.hurm

cik pulau berkata...

hahaha.. sbar2..
tapi memang stress pun..hoho..^^,

Along Tapa berkata...

haha..tula musibah...tinggal aku lagi..hahaha


Gorengbaek - Tips nak berbual tanpa bosan...

Hangit Habis dah - Kata reti nak hormat...

Kerat Senget - Suara Sendiri

iwan_dextrous berkata...

:::cik pulau:::

tgh sabar r nie..ihihih

iwan_dextrous berkata...

::along::

aku ajk ikut x nk

Anisa Hang Tuah berkata...

kadang2 ianya sangat melecehkan

fiezah91 berkata...

hahaha..sbr je la..kehkehkeh.. tp kalo jem mmg skt kaki.mencabar kesabaran jgk tu.hahaha

Noraien berkata...

sabar ea...
dugaan tue...
jgn marah2,nti cepat tua tau..hehhee
chill.. :d

iwan_dextrous berkata...

:::anisa hang tuah:::

dah tugas dorang kn..

iwan_dextrous berkata...

:::fiezah 91::

law auto x per gak..manual uw..sakit je..

iwan_dextrous berkata...

:::noraien:::

hihihi..ye ler sis

echah mashuri berkata...

pergh..kalau ak pun hanginn..tp blur gak.nak marah ke nak diam.nk marh ke diam.;p

Panglima Muda berkata...

kalau tak ada roadblock , mereka tak ada kerja

iwan_dextrous berkata...

:::echah mahsuri:::

tu r kan..bek diam je.hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::panglima muda:::

hhaha..tapi law nk buat pun rasanya x kan lah waktu puncak kn

ciK LyndaWawa igUana berkata...

baik kamu jadi polis..takde la nak marah..hehehe

iwan_dextrous berkata...

:::cik lyndawawa:::

hihi..bukan nak marah...tpi luahkan ap yg terbuku.hahhaa

h A n Y S berkata...

tp part yg bes ble jam ni blh ngintai driver sbelah, mamat ensem ke tak.
bhahaha *gelak setan*
;p

iwan_dextrous berkata...

:::hanys:::

hahaha..ari tu x ad lah plak awek cun.rmi bangla jer..hahahah

Woofer Storm berkata...

kat puchong ni,sllu gak buat road block..betul bro,kdg2 dorg time wktu yang tidak mengizinkan..yang mangsanya???ehhee

JoooooooMMM.....
http://www.wooferstorm.com/2011/03/bloglist-nelly-strange.html

iwan_dextrous berkata...

:::wooferstorm:::

dh keje dorg kn..x leh nk buat ap...