Jumaat, 11 Februari 2011

::: Setelah lama menanti..akhirnya!!! :::

Asalamualaikum & salam hormat pembuka bicara..hahaha(skema giler!!!)

lama betul ak x jenguk2, update entry n blogwalking..rindu lah plak..hahaha...mcm2 berlaku sejak kebelakangan nie yg mengekang ak utk berblogging mcm biasa..maklumlah hidup x selalunya indah.hahahha

kali nie punya entri aku nk cita pasal benda yang dah lama dinanti-nantikan dan akhirnya hari nie 11/2/2011 dua penantian yang dinanti-nantikan berakhir..ahhahaha

::: penantian pertama :::

ak study kat melaka..so aku duduk kat rumah sewa...apa yang menyedihkan adalah internet yang kita org apply dari tahun lepas x sampai2...macam2 report kitaorang dah buat dan akhirnya aku buat keputusan buat order yang baru dekat TM point yang lain.hihihi

dan akhirnya rumah sewa aku nie dh berjaya mendapat bekalan Wifi yang berkelajuan ehem2..ahhaha...semua dalam rumah aku nie kaki2 komputer( maklumlah budak sains komputer..) so bila internet nie dah ada rasa lega sikit..nak pakai brokband x mampu..hihihi

kitaorang ambil pakej gradpack pasal nie je yang ad kat melaka..hahaha

::: penantian kedua :::

nie lagi bez..pasal akhirnya dua tahun aku pegang lesen 'P' dan akhirnya aku dah dapat lesen penuh..hahahahah...sapa x bangga seyh bila dah x ad sticker P lg kat kete...hihihi...punya lah semangat gila aku nak cabut sticker P aku tu..hahahaha...

mujur x ada lagi kena saman or eksiden sepanjang aku pegang lesen P...^_^

nie lah kete aku yang aku bawa merantau..
(padahal kete abg ak..tpi buat harta sendiri..hahaha)

26 ulasan:

echah mashuri berkata...

perghhh..ak baru nak dpt p ko dah habis p.selamat beronline dgn jayanya jugak.selamat mengusha awek2 dengan keta takde P lagi jugak.:)

Eda berkata...

mesti rasa bebas dapat bukak pelekat P tu kann..hehe

iwan_dextrous berkata...

:::echah mahsuri:::

ahhaha...cari awek tu x kot..hihi

iwan_dextrous berkata...

:::eda:::

hahaha..tau x per.lama tunggu tu..

d_tieah berkata...

Wah2, best lah..
Kiranya penantian ko berbaloi lah kan..
Perghhhh, ni mesti bawa kete p kolej?
Mesti ramai awek pandang2..
Ngee.. :)

iwan_dextrous berkata...

:::d_tieah:::

aishh..mane ad awek nk pndg..hhuhuhu

Miecyber berkata...

Congratss Bro...

Kedai online penjara Rusia

iwan_dextrous berkata...

:::miecyber:::

tq bro..ahhaha

Anati Soki berkata...

anat bulan 5nih lesen P dah habis!!!!!! wakaaka.. merdeka!!

iwan_dextrous berkata...

:::anati soki:::

jom men drift pasnie..hahaha

Amira Naddia berkata...

bawalah aku berjalan dgn kreta abg kamu...

iwan_dextrous berkata...

:::amira naddia:::

boleh aje..ahhahah

garfield88_aini berkata...

sy pun study kt melaka...huhu...

iwan_dextrous berkata...

:::garfield:::

kita kan satu kolej...

Along Tapa berkata...

@garfield88_aini:sudahla..satu kolej pun tak perasan...apa da..


@iwan dextrous:

1. ko taknak cerita sebelum tu cemana on9??haha...takleh blah tadi kije sorang sampai 3orang buat...


2.awek kat jpj tadi lawo ek...menyesal lak tak ngorat mak dia tadi..mana tau dapat jadik menantu...haha...

p/s:malas letak link..aku tak update lagi..

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

hihi..dy x knal kot...

mmg x ley blah..keje sng dtg ramai2..ahhaha

tu r psl..dy x prasan ak nie..hahaha..dy patutnya nmpk kehenseman ak nie..

lek je r..ahhhaa

Woofer Storm berkata...

bro,jom jalan2 nak kete tu..heheee waa,congrat la..sy bulan 3 ni baru lepas p..hahaaa adik sy thn lepas lagi dah complte,tu la kalau lambat amik lesen,..ngeeeee

garfield88_aini berkata...

entah la... xprasan la pulak... betul ke nie??? tipu kot...

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

hahaha..x per..same je lambat ke cepat..

iwan_dextrous berkata...

:::garfield:::

ler..watpe lak nak tipu.

tomatokering :) berkata...

wahh~sangat best .. XD

iwan_dextrous berkata...

:::tomatokering:::

x ad bez mane pun.hahaha

ciK LyndaWawa igUana berkata...

hai budak kulai..hehhe

iwan_dextrous berkata...

:::cik lynda wawa:::

kenal ke???hihih

i am S!L4H.. berkata...

hahaha...sy taon lpas bru lpas urup p tu..tp jarang bwk..sekali bwk cm org bru lepas abis test je...erghhh

iwan_dextrous berkata...

:::i am silah:::

hahahah..takut ea....