Sabtu, 19 Februari 2011

::: Design Tshirt utk budak UTM-KYM :::

Asalamualaikum dan salam hormat...

pekabar semua geng2 blogger...hari nie x berapa penat sangat pasal kelas pun x pack macam hari-hari biasa...semalam ada member aku mintak tolong designkan 2 jenis baju utk kolej dia...satu korporat ala-ala F1 tu dan satu lagi collar t-shirt...

so aku dah design kan seperti yang dikehendaki..haha...aku nak share dengan korang semua supaya korang boleh bagi pendapat yang membina..maklumlah org baru..hahaha

nie design utk baju korporat...kaler aku pilih berdasarkan logo utm..

nie baju utk kelas...konsep aku sendiri x tau ap.hahaha

esok cuti x tau nak buat ap...nk jalan2 duit x ada...ad ke sapa2 yang nak belanja aku..??ahahaha

22 ulasan:

life&enjoy&study berkata...

smart la..
pandai ea design2 nieyh... =)
santek bjunyer..

wan alif fahmi berkata...

wei iwan....ko nyer design lagi bagu dari ikhwan doe...dulu warna ijau u mane kena gan logo utm....hahahaha.....tp an ble ak 2 3 kali dah mcm baju korporat kym je...lecturer ke ape ntah yg guna baju...sbb familiar sgt....tp design terpulang kat pndpt si YDP utm an(ntah sape ntah name dia)...
pasai baju dak DDC ue....ak suke seh...pe lg promote la kat dak2 DDC x kira sem bape....hahahaa.....the more demand the more u will gain..hahahahhaa

iwan_dextrous berkata...

:::life,enjoy,study:::

hihihi...tq2...nie pun pening nk pilih kaler..

iwan_dextrous berkata...

:::wan alif fahmi:::

orait bos...

Noraien berkata...

warna nie da santek la... :)

iwan_dextrous berkata...

:::noraien:::

hihihi..orait2..

garfield88_aini berkata...

design dah ok la tu...terbaiiikkk....!!!

iwan_dextrous berkata...

:::aini:::

tq akak aini..hihiihi

nabilah_2908 berkata...

ok la ni..simple...tp smart.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
THE PRINCESS & THE PEA

iwan_dextrous berkata...

:::nabilah:::

mmg suka yg simple2..hihii

Along Tapa berkata...

ni dah takyah nak komen sangat dah ni...orait dah tu..aku ingat ko nak letak semua sekali design UTM-KYM tu...satu jek ek ko letak...hihi..

YDP PM-UTM...sangat ******(terpaksa dicensored sebab aku dah cakap semalam dengan ko..haha)

Gorengbaek - Cerita bunuh diri lak....

Hangit Habis dah - Kalo dah dasar penting diri...

Shajia Niueda berkata...

iwan. bgus2. oren ttp ada. haha. tp boleh x design yg bju long hand skali. pstu labuhkn sikit bju dia. hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

ye r bos..hihhihii

iwan_dextrous berkata...

:::shajia niueda:::

pki handsock r..hiiihh

Puanbee berkata...

cantik dah tu....


jom join contest akk nih :)

http://www.puanbee.com/2011/02/contest-tangkap-leleh-anjuran.html

iwan_dextrous berkata...

:::puanbee:::

tq kak..hihihi

Shajia Niueda berkata...

ish. xnak org. pakai handsock pun nmpk juga bntuk tgn. xnak. xnak

iwan_dextrous berkata...

:::shajia niueda:::

nk muslimah punya boleh..tpi harga mahal skit r

Shajia Niueda berkata...

mahal mcm mana harga ?

iwan_dextrous berkata...

:::nonoi:::

dlm 30++

Miss Yaty berkata...

mcm penah tgk je design baju ni...kebetulan je kot..huhuhu~

Shajia Niueda berkata...

means ? xphmm