Ahad, 13 Februari 2011

::: Manchester United Menang 2-1 menentang musuh tradisi :::

Asalamualaikum & salam hormat...

p/s: ada sesiapa leh tolong x macam mana nk buang detect malware nie...ntah macam mane leh kena ntah...

penat seharian berjalan n bershopping hari nie...malam mmg dalam kepala dah set nak tengok match dengan member peminat manchester united...

lepas je maghrib member-member semua dah ready nak gerak g restoran dawood, hang tuah mall...^_^...dari mula sampai habis game berdebar je memanjang..bayangkan x pernah2 ak makan x habis tiba2 hari nie ak makan boleh x habis..hahahha...

member2 yang join MV MYMANUTD.COM..ad lagi yang malu2 nk amik gambo..
nani first gol hasil hantaran ryan giggs...
rooney buat bicycle kick yang paling terbaek!!!

tribute to rooney10

walaupun masih belum tentu menjuarai EPL tapi kemenangan kali nie memberikan kedudukan selesa..pada yang nak ngutuk2 tu ak mintak maaf awal2..
tahniah Manchester United!!!

30 ulasan:

Along Tapa berkata...

apsal takde gambo giggs tu...adoi..

eh?gambor aku takde..hahaha...

Gorengbaek - Peribahasa kita...patut ke tak kita tukor?

Hangit Habis dah - Kalo lebih-lebih ni, aku pun benci...

echah mashuri berkata...

minat MU sebab jersy dia merah!comey.ehheeh...

komen seorang pompuan yang tak reti tgk bola.ehheeh

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

hahahah..nak ke??

iwan_dextrous berkata...

:::echah mahsuri:::

hihhi..x pe..ak minat pun psl gameplay dy...

Syed Hilmi Syed Yahya berkata...

rooney gol cantik...boleh main untuk team takraw malaysia nnt...hehe

iwan_dextrous berkata...

:::syed helmi:::

hahaha..suka2 ko je...

i am S!L4H.. berkata...

liverpool mne?agagagaga
jgn sebut torres..tertoreh hatiku..huwaaaa

iwan_dextrous berkata...

:::i am silah:::

hihihi..sabar2..

ainnoraini berkata...

tak nengok pun...tapi hubby yg nengok maklum la dh gila bola...sanggup tu...

iwan_dextrous berkata...

:::ain noraini:::

hihihi...bese r org laki...

d_tieah berkata...

Hahahaha..
Lawak lah gambo korang guna jersi tu..
Ngee.. :)


Latest entry : Cerita Korea Versi Blogger Tempatan

mabk.abubakar berkata...

Rooney terbaik!

iwan_dextrous berkata...

:::d_tieah:::

ap yg lawak nye..??hihi

iwan_dextrous berkata...

:::mabk.abubakar:::

yup..the whole team pun terbaek..

nelly berkata...

bola ?
nelly frust betul kalau pasukan nelly sokong kalah ,...

iwan_dextrous berkata...

:::nelly:::

adat r tu...huhuuhh

Si kOtAk HaTi berkata...

semangat mU..huhu

iwan_dextrous berkata...

:::si kotak hati:::

hihihi..nk buat mcm mane..hihih

dayah SnoW Heuka berkata...

perghh cam niyh la kan lelaki bile da addicted bola.. huhu beli baju bagai2 hehe

er... cursor pon MU -_-

iwan_dextrous berkata...

:::dayah snow heuka:::

ntah r..x tau mcm mane leh terjebak

tomato berkata...

terbaiklah gol rooney semalam kan ? !hehehe :D

iwan_dextrous berkata...

:::tomato:::

ihihihi..mmg2...

Skeldeck Siddik berkata...

credit utnk aq amek gmbar nie..
hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::skeldeck:::

nak gak ke...ahahha

Woofer Storm berkata...

Mu dihati..sma team kita ni bro..heheee

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

hihihi..jom join mymanutd.com..malaysia manchester united fans

Solihin Zubir berkata...

meremang bulu roma tgok gol rooney! teruja beb! haha..
glory2 MU!
yakin season ni milik MU!

Anati Soki berkata...

anati soki masih kekal dengan team chelsea.. wakakakaka

iwan_dextrous berkata...

:::solihin zubir:::

hihihi..betul tu

iwan_dextrous berkata...

:::anati soki:::

x per..x slh sokong pun...