Ahad, 13 Februari 2011

::: Teringin Nak Beli RC Drift :::

Asalamualaikum & salam hormat semua..^_^

kali nie ak dh kering idea nak update entri ap..ada yang suruh update pasal valentine, maulidur rasul, kahwin, makan, tido..hahaha...tapi untuk kali nie aku juz nak share pasal benda yang aku rasa dah mula menarik minat aku iaitu RC Drift (Remote Contro Drift)...

member aku tadi baru lepas tengok2 video kat youtube so dia bukak video RC drift nie, entah macam mana aku rase macam smart pulak..hihih...modal nak men benda nie bawah RM100 pun dah boleh dapat, tapi x menarik lah kan untuk dapatkan kepuasan sebenar...so aku dan member aku dah usha2 modal kena ada dalam minimum RM300-RM500..wow..hhihihi...

jom kita layan...!!!
cool giler kan??

polis pun ad kerete RC sebab nak menerjah ke kawasan semak..ahhaha

so mudah-mudahan minat baru aku nie tercapai..hahahaha

38 ulasan:

echah mashuri berkata...

HEHE.baik beli baju,beli beg,shawl,jeans..eh.org laki.lupaaaa.;p.

Along Tapa berkata...

boleh dowh dapat..ko trade in r keta ko tu dengan RC drift ni...hahahaha...seploh bijik pun rilex2 ko boleh dapat... :p

Gorengbaek - Peribahasa kita...patut ke tak kita tukor?

Hangit Habis dah - Kalo lebih-lebih ni, aku pun benci...

wan alif fahmi berkata...

mak ai..smart gler la....bez nyer lau ade....^^

iwan_dextrous berkata...

:::echah mahsuri:::

hahahah...org laki nk beli satu barang je..org pompuan bukan maen byk lg..hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

hahaha..otak ko...law boley nek bawak g kolej x pe gak

iwan_dextrous berkata...

:::wan alif fahmi::

g r beli..haaha

Skeldeck Siddik berkata...

wah!..
ape kate ko sponsor aq beli kete nie...
amcam?

iwan_dextrous berkata...

:::skeldeck siddik:::

yg nassan tu nk..ahhaha

wan alif fahmi berkata...

alamak...ak ke kena beli ke...siap ari bulan bila ak beli kompem korang conquer dulu abis2...dah rosak t ko bg ak utk repair an...hahahahaha...

iwan_dextrous berkata...

:::wan alif:::

hahahha..ko igt kitaorg nie x ad duit ke..ahahha

wan alif fahmi berkata...

duit diguna utk bayar sewa + streamyx + buku2 yg korang nk guna nnt....amacam???

iwan_dextrous berkata...

:::wan alif:::

ermmm.^_^

wan alif fahmi berkata...

no komen ek....ok fullstop here...XD

Woofer Storm berkata...

apa lagi,jom beli..heheee

iwan_dextrous berkata...

:::wan alif fahmi:::

alhamdulilah..hahaha

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

jom2..ngah kumpul duit nie..ahhaha

dayah SnoW Heuka berkata...

wo0oo mmg bes la... agak2 try boleh ta?? cm bes ja ngehehe :))

iwan_dextrous berkata...

:::dayah:::

bru nak beli..hhahahaha

aNnE berkata...

aish..lelaki..benda ni dia beli..hahaha;p

iwan_dextrous berkata...

:::anne:::

hahhaha..abis x kn nk beli make up lak..ahahha

Afzainizam berkata...

_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______ ♥♥♥♥♥♥♥♥SAY NO TO VALENTINES
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DAY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”


Kalau dah minat apa salahnyerrrr.... duit simpan lama-lama tak guna gakkkk.... baik kita gunakan untuk apa yang kita hajatiii....


yupppp kalau kat kluang ade tempat nak main ni kat area stardium kluang... siap ade litar lagi

iwan_dextrous berkata...

:::afzainizam:::

kt kulai pun ad gak...ak tgok mcm seronok je..hihhi

Izan Ishak berkata...

bli jangan tak beli....nnti kempunan pulak ye~

d_tieah berkata...

Aku pun gemar game keta..
Tapi aku tak pernah beli walaupun sebenarnya teringin sangat nak beli..
HUHuhu..
Takpe, nanti pasti aku beli..
Sekarang, cuma main game dalam laptop je lah.. *game lumba kereta

Latest entry : Kempen : Kami TAK Sambut Valentine's Day

iwan_dextrous berkata...

:::izan ishak:::

tu r kan...dh kena poison nie.ahahha

iwan_dextrous berkata...

:::d_tieah:::

nnt kta lumba same2 k?hhiihih

Wan Gerrard berkata...

menarik, jom lumba..aku ad lama tp x main..haha

Kempen Kami tak Sambut Hari Valentine
Meireles gol lagi
Kentut adalah saat paling melegakan

Amira Naddia berkata...

baek ko lanje aku mkn sate arnab..lg pekdah

men kete menan cam budak2 je

iwan_dextrous berkata...

:::wan gerrard:::

set tempat..hahahaha

iwan_dextrous berkata...

:::amira nadia:::

hahaha..perli nampak..hihihi

Solihin Zubir berkata...

sronok jugak tgok diorg dok main RC drift ni.. heheh.. tp kalau nak beli, mmg tak la..

Anati Soki berkata...

hehehehe... anat igt keta betol td.. rupa2nya rmote cntrol punya.. eheheh.. smart gak.. wakakakak...

iwan_dextrous berkata...

:::solihin zubir:::

hihihi..ala,suka2 je...

iwan_dextrous berkata...

:::anati soki:::

tu r kan..mcm real..hahaha

Anati Soki berkata...

hehehe.. tp anat tak bape minat keta2 cntrol nih.. anat minat superbike kawasaki rider.. peeeergh... SMART!!!!

iwan_dextrous berkata...

::::anati soki:::

leh ke bwk??hahaha

Mohd Arip berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mohd Arip berkata...

Modal paling murah??