Sabtu, 19 Februari 2011

::: Hari sabtu yang...entah lah... :::

asalamualaikum & salam hormat...

macam mana dengan hari sabtu korang???

hari nie aku terasa yang aku x dapat rasa bahawa hari nie adalah hari sabtu...!!!..sebabnya banyak benda yang aku plan tapi x jadi...hihihi..so hari sabtu nie aku hanya mampu duduk kat rumah jer...on9, blogwalking walaupun internet slow, main ps2, duduk borak2, makan, minum , kencing ber**, tido...hahaha...seriously aku x tau nak buat apa...

roomate pulak balik kampung...nasib baik ada member yang sudi lepak2 dengan aku...hilang sikit rasa bosan...so sambil2 duduk tadi aku lepak main gitar dan aku ad capture picture utk tatapan korang.hahaha...aku memang suka update entri letak gambo..sori ye semua..hihii

nie lah gitar aku yang menjadi mangsa tempat aku lepas geram selama nie..hahaha

p/s: esok nak buat assignment database.mampos aku kalau tak siap..hihii...jom layan anugerah sri angkasa...^_^

32 ulasan:

Bulan berkata...

wahh.taw men gitar ek?
suke2!ehee

Eda berkata...

eh, ingatkan nak terus wat assignment,,rupanya ajak tgk anugerah sri angkasa lak eh..

Along Tapa berkata...

abis tu tak reti2 ke wan...ko amik gitar hitam ko, aku pakai gitar biru tu, pastu kita memekak sampai orang tingkat 2 sound lagi..hahaha..

Gorengbaek - Promote blog baru

Hangit Habis dah - Percaya tak percaya...

Gorengbaek - Dextrous Cyber Life

iwan_dextrous berkata...

:::bulan:::

hihi..nk blaja ker..hihi

iwan_dextrous berkata...

:::eda:::

hihi..mood x dtg lg.ahakz

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

x nk r..nnt kne saman.hahaha

wan alif fahmi berkata...

huhuhuhuhuhu....gitar ooo gitar....ajar ak doe...bib pon dah tau kod ckit2....lau keyboard gan piano ak tau la ckit....hahahahaha....

Along Tapa berkata...

iwan..calon keyboardist tu..

iwan_dextrous berkata...

:::wan alif:::

sudah r ko...

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

sape?

Miecyber berkata...

Have a good rest....

Sebab Miecyber's Blog lambat loading sebelum ini...

wan alif fahmi berkata...

hahahaa...iwan touchin gan ak..hahahaha...wei ajar la iwan....hahahaha...along ajar skali tp ko bz nk meng 'update' blog2 ko an

iwan_dextrous berkata...

:::miecyber:::

orait2..hihi

iwan_dextrous berkata...

:::wa alif:::

waklu

wan alif fahmi berkata...

hahahaha.......ape waklu2...ko an kuat touchin...wahahahha....

iwan_dextrous berkata...

:::wan alif:::

along..tolong ak..

Miss Yaty berkata...

wah! 2 gitar tuh..sharelah video iwan main gitar...miss yaty nak dengar jugak..hiihi ;)

Miss Yaty berkata...

hihii...kena buli di kawan ek...hihi

iwan_dextrous berkata...

:::miss yaty:::

insyallah..hiih..malu r...

mane ad kena buli..hahaha

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Untungnya reti main gitar. Shag jeles! haha ;D

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uiihhhhh lepas ni bolehhh main jamming ni syok wehhhh hujung minggu main jaming .... eeeemmm cuma aku dok kulai tak jumpa lagi tempat nak Jamming lahhh....

iwan_dextrous berkata...

:::puan besar shag:::

nk belajar ker..ahhaha

:::afzainizam:::

eh..ad r...nnt ak tunjuk.hahaha

mira ellyna berkata...

aku kan ade hehehe

iwan_dextrous berkata...

:::mira:::

hahaha..x ajak..

fiezah91 berkata...

hahaha..nsb baik ada member sudi lepak tu kalau x lepak sensorg main dua gitar ek?ekekeke :P

iwan_dextrous berkata...

:::fiezah91:::

hahahah..boleh ajer..ahhahah

ciK LyndaWawa igUana berkata...

mainkan saya satu lagu...erm..ngah sedih nie..

d_tieah berkata...

Semalam mmg best owh..
Lama siot dah tak kuar dgn kwn2..
Lagi best bila mana dpt jumpa kwn sklh rendah owh..
Hahahaha..


Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu Tips Kecantikan Dari Blog Fatin Liyana"
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Duit Nuffnang Dari Blog Redmummy"

iwan_dextrous berkata...

:::cik lyndawawa:::

insyaallah..ihihi

iwan_dextrous berkata...

:::d_tieah:::

seronok ko ea..hahahah

Woofer Storm berkata...

jom main gitar..ehheeee

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

jom2.haaha