Khamis, 17 Februari 2011

::: Buat Penat Aku Menunggu :::

Asalamualaikum & salam hormat...

aku mcm x sangka ada orang mintak aku update entri dalam blog aku nie..ihihihi..ada jugak org yang nak baca, igtkan x ad..(hahaha..poyo seyh...)...minggu nie agak memeningkan kepala aku sikit...banyak benda nak kena setelkan..biasalah lumrah kehidupan sebagai student..ahakz...nak ngadap lappy nie pun rasa jammed semacam...

kali nie aku nak cerita pasal satu benda yang agak funny+sakit hati sikit...

pasal kelas aku yang asyik duk batal2 jer...kadang-kadang rasa seronok bila kelas batal..tapi hakikatnya menyakitkan hati bila nak dekat final exam banyak buat kelas ganti..huhuhu...

hari nie aku dah membuang masa aku dengan benda2 yang x sepatutnya...yang pertama aku dgn budak2 kelas aku tunggu dkt 2 jam utk kelas seterusnya...alih2 dapat tau kelas batal...perghh..sikit punya angin..mana x nya, notis tu dia tampal kat pintu kelas, kita orang nie semua langsung x perasan notis tu...padahal 2 jam kitaorang duk lalu kat depan kelas tu...kalau tau dari awal aku dah chow balik rumah tido.hahahah

kenapa lah puan x mesej je kitaorang..kami semua memang budak-budak yang malas nak membaca..nie lah akibatnya..ahahahah

p/s: banyak pulak orang yang suruh aku designkan baju..^_^

20 ulasan:

Eda berkata...

hah!..nampak sangat tak alert...hehe

iwan_dextrous berkata...

hahaha..tu r psl...buat penat je.huhhu

Along Tapa berkata...

tula pasal...dah kali kedua dowh tak perasan notis tu...

ko jammed tak dapat update blog?mana tak..asal ngadap laptop, 5 saat terus terbongkang..haha...

Gorengbaek - Cerita bunuh diri lak....

Hangit Habis dah - Kalo dah dasar penting diri...

iwan_dextrous berkata...

:::along tapa:::

nie sume slah ko..sbb ko..sbb ko..ahhahah

Woofer Storm berkata...

dua jam tu smpat nak update entry bro.syg3..heheee

*bju design sy mana??heeee

iwan_dextrous berkata...

:::woofer storm:::

hahaha.tu r psl...trase mcm nk hentak je kepala nie..ahhaha

eh..ad suruh ker.ahhaha

life&enjoy&study berkata...

sabar la ea..
pkre cam nie bese jadi.. =)
lpas nie lebih alert k..

Shajia Niueda berkata...

itu la dia.
terlalu exited mo bljr dlm lab an.
hahaha.

tula. kalau iwan atau yg lain2 prasan xpayah la tggu smpai 2 jam.

len kali kalau ada nmpk pelik2 jgn buat xtau je. kot2 dpt emas ke.

apa la. boleh pula xprasan.

AesyaZealous berkata...

hahaha awat la lec tak bg msj ke.. tp kira ok la drpd puan haslinda tu lupe nak btau..lg parah tggu lame ka.hiii

iwan_dextrous berkata...

:::life,enjoy,study:::

mcm mane nk tulis name nie..hahah

tu r...insaf dh nie.hahah

:::shajia niueda:::

nonoi punya pasal r nie..sebok dgn ustad..hahaha


:::aesyazealous:::

hihihi..lecturer lupa nk msej psl dy igt pelajar2 dy dh bce notis..

nabilah_2908 berkata...

la...mcm mana boleh tk perasan notis tu...?

jom ke APA KATA HATI pulak,
FAIRY TALES

d_tieah berkata...

Hahahaah..
Tu lah, lain kali alert k..
Rezeki tu kalo dah dorang mintak ko design..

Entry Terbaru : Topup RM10 Boleh Tahan Sebulan

iwan_dextrous berkata...

:::nabilah_2908:::

hahaha.ntah r..masing2 seronok nk g klas agknyer

iwan_dextrous berkata...

:::d_tieah:::

hihihi.mudah-mudahan,,

khaifaiz berkata...

haha.. mesti geram gle

iwan_dextrous berkata...

:::khaifaiz:::

x geram r..sakit ati je..ahhaha

Shajia Niueda berkata...

dui. sorry la. nonoi time tu kt surau la. haiyaaa

iwan_dextrous berkata...

:::nonoi::

ye r tu

Shajia Niueda berkata...

btl bha. bkn abah dgn korg ke time tu ?
fitnah2.
hhahha

iwan_dextrous berkata...

:::nonoi:::

korg dua same je..keliru.hahaha